REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

ANAF Constanța scoate la licitație mai multe bunuri ale unui controversat afacerist din Sibiu!

ANAF Constanța scoate la licitație mai multe bunuri ale unui controversat afacerist din Sibiu!

Replica API 15 februarie 2022 | 15:45 5114

Firma unui controversat german, om de afaceri din Sibiu, este executată de ANAF Constanța. Serviciul Executări Silite Persoane Juridice din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța anunță organizare unor licitații, în ziua de 23 februarie a.c., în vederea vânzării unor autovehicule aparținând societății Natural Milk SRL din București. Societatea Natural Milk SRL este deținută de Faff Jurgen Andreas, Fischer Ludwing Thomas Wilhelm și Cârjea Nicu Gabriel.

Serviciul Executări Silite Persoane Juridice din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța anunță organizare unei licitații în data de 23 februarie a.c. în vederea vânzării unor autoutilitare aparținând societății Natural Milk SRL, administrată de Faff Jurgen Andreas. Cetățeanul german are reputația că nu-și plătește angajații și contractorii, conform publicațiilor locale din Sibiu. Acesta a fost implicat și în construirea parcului fotovoltaic de la Ulcea din Brașov și deține și Restaurantul La Turs și localul Lili’s din Piaţa Mică.

Vorbim despre autoutilitare marca Mercedez Benz, Opel și cisterna marca Mercedes Benz. În total, sunt 3 autovehicule pentru transportul laptelui care s-au aflat în proprietatea firmei Natural Milk SRL. ANAF instituise, în 2018, sechestru pe aceste bunuri mobile.

Date despre societatea Natural Milk SRL și Jurgen Faff

Societatea Natural Milk SRL a fost înființată în anul 2014 și are sediul în București, pe șoseaua Giurgiului, numărul 122. Conform ultimului raport din 2018, societatea raportase o cifră de afaceri de 52.597 lei, pierderi de 1.633.715 lei, dar și datorii de 9.845.822 lei. Administratorul societății este Faff Jurgen Andreas, iar asociații sunt Fischer Ludwing Thomas Wilhelm și Cârjea Nicu Gabriel.

Faff Jurgen Andreas este un cetățean german, orginial din Mediaș. Omul de afaceri controversat a fost implicat în construirea unui parc fotovoltaic din Brașov, în 2013. Dețin Restaurantul La Turn și localul Lili’s din Piaţa Mică. Faff are reputația că nu-și plătește angajații și contractorii. Mai mulți oameni din Hunedoara și Sibiu încă se judecă cu el pentru salarii, potrivit presei locale din Sibiu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
crema si-a tras-o anaful si drojdia este la licitatie,pe niste pretri imense.apoi se mira ca nu recupereaza nimic.dar salariile imense degeaba si le iau!
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303