REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

ANAF nu reușește să vândă pensiunea fostului inspector de la Primăria Constanța

ANAF nu reușește să vândă pensiunea fostului inspector de la Primăria Constanța

Ana Maria LIPAN 20 ianuarie 2023 | 00:00 7372

ANAF nu a reușit să vândă pensiunea din Corbu, scoasă la licitație pe 13 decembrie 2022. Imobilul aparținea firmei debitoarei Proiect Company Construct SRL din Constanța. Imobilul se află deja la a treia încercare de vânzare, următoarea fiind programată pe 2 februarie a.c.   

ANAF nu reuseste sa vanda pensiunea fostului inspector de la Primaria Constanta

ANAF încearcă pentru a treia oară să vândă Pensiunea Eclipse, din localitatea Corbu, organizând o noua licitație pe data de 2 februarie a.c., după tentativa nereușită din 13 decembrie 2022. Imobilul este proprietatea debitoarei Proiect Company Construct SRL din Constanța, firma în cadrul căreia sunt asociați Georgiana Sorina Remus, soția lui Lucian Remus, angajată la DGAS Constanța, și Florică Turcoianu, un cunoscut arhitect.

ANAF nu reuseste sa vanda pensiunea fostului inspector de la Primaria Constanta

Anunțul de vânzare specifică faptul că acea clădirea situată în Corbu, Aleea Viorelelor nr. 12 dispune de un spațiu de cazare- pensiune alcătuit din: teren aferent 568 metri pătrați, construcție cu parter și un etaj cu o suprafață construită de 184 metri pătrați și o suprafață desfășurată de 460 metri pătrați, cu 11 încăperi și 13 băi.

ANAF nu reuseste sa vanda pensiunea fostului inspector de la Primaria Constanta

Pensiunea Eclipse din Corbu a fost scoasă la licitație în baza mai multor procese verbale de sechestru, întocmite de AJFP Constanța în august 2019, martie și iulie 2020, respectiv februarie 2022.

Cine sunt asociații acestei firme 

Georgiana Sorina Remus, ce deține firma debitoare în proporție de 95%, este angajată în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, pe postul de asistentă. Pornind de la aceste date și de la informațiile furnizate de declarația sa de avere din 2021, se poate spune că situația sa financiară este una șubredă. În proprietatea sa nu se regăsește niciun teren, casă, mașină sau alte bunuri materiale, singurul său venit fiind reprezentat de salariul în valoare de 2.400 de lei pe lună. Acestuia i se adaugă suma de 1.100 de lei câștigați de la firma Proiect Company Construct SRL de soțul său, Lucian Remus, un arhitect cunoscut la nivel județean.    

Remus nu a avut noroc în afaceri, firma sa începând să raporteze pierderi încă din 2018, ce cumulate rezultă într-un total de peste 370.000 de lei, dar nici în politică, candidatura sa, din partea Uniunii Salvați Corbu, la Primăria Corbu culminând în insucces.  

Arhitect este și celălalt asociat, Florică Turcoianu, ce s-a ocupat în trecut de proiecte de amploare realizate prin Proiect Company Construct SRL, precum reabilitarea imobilelor Casa cu Lei și Sinagoga Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ANAF sa facă eforturi mari să rezolve situația evaziunea fiscală la imobilele date spre închiriere în comuna Costinești.Proprietarii detin câte 15-20-25 camere, iar ei declară un nr de 5 camere la fisc pentru care plătesc un impozit minim fața de sumele exorbitante încasate din aceasta afacere profitabilă.Sa nu mai vorbim de cei care nu declară nici o cameră și dețin câte 12-15-17 camere.Doar așa se poate stopa evaziunea fiscală punând biciul pe cei care fentează statul,dar în schimb așteapta pensie de handicap, ajutorul acordat pentru energia electrică consumată etc.Sunt cazuri concrete pe str Tineretului de la nr.100-116 toate aceste familii fentează statul prin nedeclarare a reală, prin certificatul de handicap de unde încasează sume de bani de la stat sub formă de pensii de boală,asistent social al persoanei cu handicap și sub formă de alte beneficii,uitând să declare că dețin imobile de închiriat după urma cărora încasează cate două zeci mii euro pe vară.ANAF să treacă la treabă cu mai mult simț de răspundere către contribuabili certați cu legea și realitatea.
1
2
Sa mă qaq pe ea de pensiune! Alta e problema! Colacule pune mâna și te spala pe moyanul cela că zici că ești la ovulație! Fututenguritza de borât ce ești ce planuri ai tu ?! Sa vezi surprize surprize cu andrea săpun, sa vezi clăb**i ce faci! Sa nu uit mwyye peneleupesedeu mizeria perpetua ! SavanGhiță yadul ordinarilor!
2
0
Nu il cheama Pisica, ci Matza....dar mai nou Remus. Superb exemplar de prostie
3
1
Da il cheama PISICA.... nu e porecla ! Sint dezinformati rau astia de la replica. Sii.... DA ! Omu e arogant rau. Am fost clientul lui, nu la pensiune....
2
2
remus asta era bodyguard si spalator de wc uri la disco primo , un aerian care a terminat si el facultatea de inginerie de la ovidius , bineinteles ca si acolo tot spalator de wc uri era da avea mai mult par , de un de dracu era asta arhitect ca el nu stie nici ce inseamna arhitect la fata care o are , poate arhitect la spalat wc uri . asta era un analfabet cu fata de broasca care si acum tot analfabet e ,care cara gunoiu la disco primo . ma zic de unde il cunosc eu pe asta ca l am mai vazut in ziar , ia uite parazitu unde a ajuns ca daca l mai vad prin ziar si ma uit la poza lui fac infarct , credeam ca a murit si el golanu ia uite ce a ajuns
3
0
Da, a fost al lui Mazare. Un escroc, un arogant. A candidat si pentru primărie la Corbu, jegul asta...
5
0
remus asta nu a fost bodyguard ?
7
0
Domnul rozaliu se zbate si el sa pun mana pe niste bani publici, dar nu se prea leaga treaba...de , are nevasta tanara, si se da cu tricicleta
7
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677