REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
24.2° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

ANAF-ul a băgat spaima în șmecherii de pe litoral!

ANAF-ul a băgat spaima în șmecherii de pe litoral!

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 13044

Inspectorii Antifraudă sunt în alertă! În plin sezon estival, au hotărât să le facă o „surpriză” de proporții clienților, dar și patronilor de cluburi de pe litoralul românesc. Agenții în civil au împânzit cluburile exclusiviste, iar luxul și opulența au devenit „istorie”. Aici vorbim, deja, de „violarea” intimității șmecherilor mioritici.

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală fac, de câteva săptămâni, controale în cele mai importante și luxoase cluburi de pe litoral. Agenții se „plantează” la diferite mese și sunt „geană” pe zonele unde se comandă băuturi fine și în cantități impresionante. Se împart pe echipe, iar unii dintre ei dau și ”tururi” în căutarea celor care bifează note de plată impresionante.

Filmați pe „blat” de inspectori

Stau și așteaptă comenzile clienților, iar, când la o masă apar șampaniile, sunt cu ochii ca pe butelie. Scot imediat telefoanele și se pun pe filmat. Gen să imortalizeze momentul, impresionați fiind de el. În realitate, scopul agenților este să-i aibă în evidență pe cei care își permit „aroganțe” pe litoral, în condițiile în care prețurile sunt „piperate”. Clienții, versați de felul lor, au „mirosit” ce se întâmplă, iar în preajma „sifoanelor” preferă să nu epateze. În momentul în care văd o masă „suspectă”, opresc „robinetul” cu bani. Roabele cu șampanii nu mai apar în peisaj, imnul Ligii Campionilor nu mai „zguduie” boxele, artificiile și telefoanele ridicate în aer sunt „istorie”. Oamenii din cluburi vorbesc de faptul că șmecherii din toată țara petrec pe litoral cu frâna trasă.

Notele de plată faraonice sunt „istorie”

ANAF-ul a speriat, practic, litoralul! Nu este nicio glumă! Agenții în civil, de multe ori, fac poze inclusiv la notele de plată pentru a-i avea pe petrecăreții cu „potențial” în evidență. Și, ulterior, să-i ia la întrebări. De câteva săptămâni, notele de plată cu multe zerouri nu mai sunt de actualitate în localurile de lux, scrie cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daaaa gata ma s au speriat buca si pepe de loft. tremura impreuna cu magureanu ca vine anafu peste ei.. hahhahaha
0
0
ORGANIZATIA MAFIOTA ANAF INFIINTATA DE HOTII DE POLITICIENI PENTRU A NE FURA BANII DIN BUZUNAR NE TALHARESTE,,LEGAL,,.ORASELE ROMANIEI SUNT PRAF,INFRASTRUCTURA ZERO,SPITALE DISTRUSE,SCOLI CA ACUM 100 DE ANI.UNDE SUNT TAXELE PE CARE NI LE FURA HOTII POLITICIENI PRIN ORGANIZATIA MAFIOTA PE CARE AU INFIINTAT O?!PUSCARIE PE VIATA PENTRU POLITICIENII CARE NE FURA?
0
0
Mai astia de la ANAF veniti ma cu rezultate,adica pe cine ati prins,cu ce sume de bani sau nereguli si ce masuri au fost luate;altfel asta nu este decat o actiune daia prin care vreti sa aratati si voi cat muciti.
0
0
Depozit clandestin cu tone de branza pe Ion Ratiu 37 !
0
0
Cap de oaie, Stere ala de la ANAF. Du-te ba la Cogealac si opreste evaziunea cu branza cu aracet.
0
0
Aveti sifoane la ei . Si acum sunt in Loft.
1
0
deci ati avertizat clientii bogati , adio recuperare bani
0
0
Si Rafte ca traieste cu nevastasa lu Stere de la ANAF! Si sparge banii pe la Monte Carlo cu fratele lui Petrica
0
0
Deci rezultate 0. Ba nu gresesc inspectorii sub acoperire trebuie sa faca si ei consumatie. Deci bani de protocol adica minus la ANAF.
0
0
si in vestitul proxenet sef Piron Madalin din Cernavoda care construieste vile fara numar si fara a avea obiectul muncii doar proxenetism si vanzarea de masini furate din Germania.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513