REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Anamaria Prodan: Din cauza alcoolului, și-a pierdut locul de muncă la PRO TV

Anamaria Prodan: Din cauza alcoolului, și-a pierdut locul de muncă la PRO TV

Mariana MURAT 5 iulie 2024 | 00:00 5845

Deși fiecare dintre ei și-a refăcut viața și pare fericit, scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare mai ceva ca o telenovelă. Recent, sexy impresara care este într-o relație cu boxerul Ronald Gavril a acuzat că Laurențiu Reghecampf și-ar fi pierdut jobul de comentator sportiv de la PRO TV, din cauza alcoolului.

Anamaria Prodan: Din cauza alcoolului, si-a pierdut locul de munca la PRO TV

 Imagini cu Reghe în timp ce își turna un rom au devenit publice, așa că Prodanca s-a dezlănțuit cu acuzații. 

Îmi este doar cumplit de milă de el, este milă amestecată cu silă! Mă rog și ne rugăm pentru el să-și găsească ceva de muncă. Îmi pare rău că din cauza alcoolului și-a pierdut locul de muncă și de la tv, mi-a fost rușine când l-am văzut cum turna în pahare tuturor celor care au rămas să comenteze meciurile, păcat ! Și-a ratat cariera și viața!  Măcar să se ocupe de copiii ăștia noi, că de cei vechi Dumnezeu cu mila”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa menționată mai sus.

Vedeta ar mai fi spus că fostul antrenor ar fi executat silit pe bunurile pe care le are pe numele său. ”Of, a ajuns pe la podcasturi? Le ia la rând? Săracul de el. Jur, îmi e foarte milă. E rău când nu mai ai de pe ce să bei apă. Greu când nu te mai respectă nimeni. Greu când ești dat afară de peste tot. Greu când nu reușești să mai pui mâna pe nimic din ce aparține familiei să vinzi să mai faci rost de bani pentru încă o lună, greu când ești executat silit pe ce bunuri mai ai pe numele tău, greu când nu mai ai drept de a antrena datorită datoriilor, greu când ești pătat peste tot și când toți își dau coate când apari.

Măcar să ia câteva sute de euro de pe la podcasturi tot pe spatele meu, căci altfel nu are despre ce să vorbească. Performanțe nu mai sunt de pe vremea lui Prodan. Dumnezeu cu el, nouă ne e rușine cu el, mereu am zis că ne cerem scuze noi pentru toată mizeria din viața lui. Finalul o să-i fie cumplit! Cât despre ce declară pentru câteva sute de euro, Reghecampf este complet penibil”, a declarat Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reghecampf mi se pare unul dintre cei mai de calitate invitati din acea emisiune de comentarii. Ciprian Marica are atitudine superioara, aroganta, un sceptru in mana ii mai lipseste. N-au nevoie romanii de astfel de vedete, au prea multe griji si probleme pe cap. Au nevoie de oameni simpatici, joviali. Nu exagerat de joviali, cum este histrionul de Catalin Oprisan, care o tine non-stop in glume, de nu mai stii cand vorbeste serios. Ce-i mult strica! Florin Raducioiu este, si el, un tip de calitate, modest, cu bun-simt, doar ca are scapari la limba romana. Unele chiar grave de tot. A, legat de acest aspect, gafeaza des si perfectul de Marica. Domnu' Cipri, ambidextru se refera la maini, nu la picioare! In regula? Revenind la Reghecampf, care este problema daca isi toarna un pahar? Este minor, sa fie analizat de toata lumea? Si cine anume se gaseste sa-l critice? Parasuta aceea, care zboara din pvla in pvla, precum vaduva din povestea lui Ion Creanga? Are credibilitate sau legitimitate?
4
0
Bagaj . O femeie care face show-uri cu cate 3 bărbați drogata !
3
0
daca si babatia asta e sexxyyyy
4
0
TOATA ZIUA SCRIETI DE MUUISTA ASTA.A TI FACUTO VEDETA.MAI LASATINE CU RAPANDULA DRACUULUI.VREAU SA STIU ,;CATE ZILE A MUNCIT DOBITOOACA ASTA?
6
0
Daca si prodanca se mai roaga eu ma fac popă
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510