REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Anamaria Prodan, filmată când gonea cu bolidul cu 225 km/h!

Anamaria Prodan, filmată când gonea cu bolidul cu 225 km/h!

Replica API 28 iulie 2022 | 17:48 1975

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani), Anamaria Prodan (49 de ani) s-a relaxat în ultimele zile, alături de un grup de prieteni, la Poiana Brașov.

Anamaria Prodan

Joi dimineață, impresarul a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii și clipuri în care apărea lângă un bolid modificat, de sute de cai putere. Într-unul dintre video-uri, Anamaria Prodan a fost filmată la volanul autovehiculului respectiv, conducând cu 225 km/h.

Peste imagini, agentul de fotbaliști a pus eticheta ”Hamburg, Germania”, unde există autostrăzi fără limită de viteză, însă în fundal se pot vedea câteva nume de firme românești, iar ”decorul” seamănă izbitor cu cel de pe autostrada A3, aproape de intrarea în București.

Între timp, Anamaria Prodan a șters imaginile cu pricina, după ce mai mulți urmăritori au comentat în legătură cu locul în care se află impresarul FIFA, scrie digisport.ro.

Marți, 26 iulie, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghecampf privind pensia alimentară pe care trebuie s-o plătească pentru Laurențiu jr și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixă lunară în valoare de 2.000 euro.

Antrenorul echipei azere Neftchi Baku va achita acești bani și retroactiv, începând cu februarie 2022.

În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să achite cheltuielile de judecată, în valoare de peste 9.000 lei. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Impresarul FIFA a reacționat vehement față de această decizie a instanței și a continuat “războiul” de la distanță cu Laurențiu Reghecampf.

“Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea, mai contează 2.000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui”, a spus Anamaria Prodan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O tarfa ieftina, urata cu spume,are o carma zici ca e rechin,plm de nasoala. Cum.dracu o.surubarea Reghe, nu stiu.
0
0
200 prinde un logan 1.2l, retardatule....hahahahahahaha
1
0
venea la mine saraca ,ca p**a ca mea nu mai are nimenea...tango
0
0
de la neputinciosi si onanisti. Ba saracilor, daca ati fi condus in viata voastra o masina cat de cat decenta, v-ati fi dat seama ca 200-220kmh nici nu se simt. Acum mars inapoi la Astra G si Golf IV si tarati-va cu 80 la ora cu cotetele voastre care se descompun.
1
3
nu da domnul sa zboare si asta peste un giratoriu sa-i sara ochelarii si posetele de firma pe cimp ?politia nu se sesizeaza ?
1
0
Ca sa vedeti ce mi te-n poola are. Atata poatr. Mai inconstient, cel sau cea care o filmeaza. Pacat ca nu a intalnit un sens giratoriu. Si apropo prodanco, Audi? Atata poti? La ce beshini faci, nu te dai cu un Lambo?
3
0
parasuta;nu se auto sesizeaza politia ca mergea cu viteza asta
3
0
Iar vorbeste asta aiurea
3
0
ne-a aratat labiile , a publicat mahalagisme in ziare , acum despre cum sofeaza , ce plm mai urmeaza...!?!
1
0
Cum a putut Reghe sa se casatoreasca cu o astfel de femeie...
0
0
Cat de p***t ai putut sa fii Reghe sa ei zdreanta asta care s**t p****e si la statui
0
0
Urata cu draci
3
0
ana izdeea,stii ca esti maimuta prsta!macar intra in stilpii de pe margine,publicitari,ai grija sa nu strici vreun pom nashpeto siliconata!
1
0
aceasta p******a tatuata si in cur.Iar ne prezentati zdrentele societatii ?
2
0
Iar faci valuri prodanco, ipocrito! Cum te-a suportat reghe ? Ti-a cele crescut cele doua fetele cu care ai venit din prima ta casnicie. Rusine! Rusine! Sa-ti fie rusine parvenito, curvustino. Esti si mai batrana decat reghe, esti meseriasa.
0
0
3,14zda plina de aere inutile.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513