REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
24.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Anamaria Prodan își cere soțul la națională: „Bă, voi sunteți nebuni? Reghecampf trebuie pus selecționer!”

Anamaria Prodan își cere soțul la națională: „Bă, voi sunteți nebuni? Reghecampf trebuie pus selecționer!”

Replica API 23 noiembrie 2019 | 00:00 556

Anamaria Prodan, fina lui Cosmin Contra, a vorbit despre situația de la echipa națională. Mai mult, aceasta susține că Laurențiu Reghecampf, soțul ei, ar fi cea mai bună soluție pentru națională, dar că Răzvan Burleanu nu-l vrea.

„De ce să se vadă urât să-l apăr pe Contra? Eu sunt un om din fotbal, nu o femeie, nu fina! Cred cu tărie că fotbalul românesc a ajuns aici unde e din cauza noastră, a tuturor celor care suntem implicați în fotbal. Inclusiv voi, jurnaliștii, sunteți vinovați!

Fiindcă presa i-a ridicat o statuie lui Contra după primele meciuri ale lui la națională, nu mai era nimeni peste Contra, deși eu zic că Reghecampf ar fi fost cel mai nimerit să devină selecționer.

De ce i-am lăudat în ultima mea postare de pe Instragram? Pentru că eu cred că tărie că nu Burleanu, Bodescu, Stoichiță și ceilalți sunt vinovați pentru ce se petrece în fotbal. Indiferent de cine ar veni la națională acum, rezultate bune nu pot apărea! De ce?

Pentru că jucătorii tineri care au apărut nu au educație, nu au mentalitate de învingători, nu au coloana vertebrală foarte dreaptă. Ei au fost crescuți într-un mediu în care berea stă pe marginea terenului, iar antrenorul miroase a alcool. De la Liga 2 în jos, fotbalul românesc e un dezastru!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Anamaria Prodan Reghecampf: „Familia Reghecampf - Prodan este non-grata la Federație!”

„Pe Reghe nu l-a luat nimeni în seamă. Nimeni de la Federație nu l-a avut în vedere pe Reghe, nici măcar după ce câștigase două campionate la rând în România! Nașul nostru, Contra, pe cine a numit succesor la națională? Pe Reghe?! Aaaa, pe Rădoi și pe Olăroiu!

Bă, voi sunteți nebuni?! Reghecampf e cel mai potrivit să preia naționala acum! E adevărat, e sub contract și câștigă milioane și ar fi greu de adus acum. Dar nici măcar în sondaje nu e menționat! Mă uitam pe GSP.RO, era un sondaj cu mulți antrenori. Doar Reghe n-a avut loc!

Familia Reghecampf - Prodan este non-grata la Federație! Și asta din ziua în care a venit Burleanu! Asta deși Burleanu spusese în campania din 2014 că Reghecampf ar fi cel mai bun selecționer. Că e cel mai serios, cel mai implicat.

Soțul meu n-a fost niciodată implicat într-un scandal, cu femei, alcool, droguri, nenorociri, în care să se fi dovedit că a făcut ceva. Au circulat doar basme despre el, bârfe provocate de faptul că e numărul unu! El e exclus de la națională! Jucătorii mei la fel. Acum mi-am amintit. Am un jucător de 16 ani, Luca Florică, pe care l-am transferat la Amiens și nu a fost convocat niciodată la naționala de juniori! Nu vor să-l ia nici măcar într-un turneu de pregătire! În situația asta ce să fac? Să-l înjur pe Burleanu, nu?!”, a adăugat Anamaria.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nene nu mai scoate-ti panarama asta din stiri ?
2
0
Daca i pui doua lentile la intrare si la iesire faci binoclu din ea
1
0
stai cuminte ca vine controlul si pe acolo
6
0
Doar sa o puna capra pe tirfa asta.
8
0
Reghe camp nou poate...Dar tu draga ce talente ti ai luat de cand te ai plasticat si ti ai pus si lentile de contact,zici ca esti vie!DU TE BA PSD ISTOOO,cantareata la maciuci,azi la pula,maine-i muci...lasa-neeeee!Flavio Briatore in varianta feminina te vrei si tu...V a luat capul futu va J'adore Dior de parvenite cu eticheta la vedere dar si pret,pretul vostru,mai nimic adica.Dupa ce o sa joace si Reghe la Real Madrid si Barcelona il cheama selectioner la nationala alaturi de Iordanescu,Pitzi,lunga si pe a 2a!JOS LABELE MAI MAIMUTE IMBRACATE CA VALOARE AVETI DAR SI GRANDOMANIE DE STRICATI
11
0
Hai sictir ,zdreanta ordinara si penala !
19
1
Pe asta so cerceteze ANAF-ul si pe urma sa vorbeasca.
18
1
Impresar sau samsar de jucatori?
18
1
Hai sa fim putin sinceri si sa admitem ca nationala de dupa 1989 nu a facut nimic notabil, iar pentru asta sunt de vina atat jucatorii, cat si selectionerii, antrenorii, dar cea mai mare parte de vina o are federatia care nu face nimic util. Prodanca vede bine lucrurile.
6
15
Asa cum cum ai avut dreptare cand ai spus"Hagi nu poate sa fie antrenor la nationala pentru ca are jucatori lui"tot asa si Reghe nu poate sa fie pentru ca sotia lui este inpresar de fotbalisti.
20
1
de ce dreaqu isi mai bate capul si nu antreneaza ea Nationala? Cu panselutele de fite obosite si sictirite care se numesc jucatori la Nationala, poate ca ar fi un castig. Macar i-ar invata pe baietii de baieti sa se penseze corect, cum sa se epileze, etc.
21
2
Te-a luat Reghenkampf pentru ca faci felatie buna. Ai experienta de la alti barbati.
16
1
Prodancooo mare parasuta esti
29
1
De aia il ataca pe Hagi. Aha
19
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620