REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Anamaria Prodan radiază de fericire alături de noul iubit

Anamaria Prodan radiază de fericire alături de noul iubit

Valentina CAMARA 21 februarie 2023 | 00:00 628

Cu doar câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a postat prima imagine alături de noul iubit, iar recent, impresara a publicat o fotografie nouă fiind extrem de mândră de faptul că soarele a ieșit și pe strada sa, iar vedeta nu-și mai ascunde nicio secundă sentimentele, deși identitatea bărbatului tot nu a dezvăluit-o până acum.

Anamaria Prodan radiaza de fericire alaturi de noul iubit

La fel ca data trecută, impresara a postat o imagine cu noul partener de viață pe rețelele de socializare, dar i-a acoperit chipul bărbatului care i-a adus, din nou, zâmbetul pe buze și în fotografia publicată recent pe internet, Anamaria Prodan radiază de fericire.

Nu de mult, însă, blondina a dezvăluit exact și motivul pentru care nu dorește ca deocamdată să dezvăluie identitatea noului partener de viață: „După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.  

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”,  a mărturisit Anamaria Prodan, pentru un post TV. 

Anamaria Prodan a primit un inel de peste 100.000 de euro de la noul iubit

Nu mai este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan este extrem de fericită, fapt ce se poate observa cu ochiul liber. Chiar în urmă cu câteva zile, impresara a postat imagini spectaculoase cu o bijuterie care avea un diamant de 17 karate, iar prețul acesteia ar fi depășit cu ușurință suma de 100.000 de euro, dezvăluiri făcute chiar de prietena vedetei, Denisa Nechifor. 

„ Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic. Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun!”, a dezvăluit Denisa Nechifor, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar ne intereseaza de cite ori individa asta la menopauza isi schimba iubitii ?
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303