REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Anamaria Prodan sare în apărarea fraţilor Tate

Anamaria Prodan sare în apărarea fraţilor Tate

Virgil STOIAN 4 aprilie 2023 | 00:00 1303

Anamaria Prodan a declarat că este împotriva unor astfel de anchete în care oamenii sunt arestaţi de autorităţile care abia apoi caută probe pentru a demonstra vinovăţia.

Anamaria Prodan sare in apararea fratilor Tate

"Noi trebuie să respectăm legea. Nu contează despre cine este vorba, nu contează ce persoană este închisă. Prezumţia de nevinovăţie trebuie să primeze. Nu i-am văzut în viaţa mea pe fraţii Tate, nu ne cunoaştem, nu am vorbit vreodată, nu am fost nici măcar în aceeaşi încăpere. Când toată lumea mă judeca de ce fac aşa ceva, eu am spus că eu fac asta pentru că sunt un om drept şi pledez întotdeauna pentru dreptate.

Contează ca noi să fim drepţi, să nu ne facem de râs, fiind vorba de cetăţeni străini. Trebuie să arătăm lumii că suntem un popor înţelept, că avem capacitatea întâi de a strânge probe şi apoi de a aresta pe cineva. Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte, cine plăteşte, de fapt, pentru aceşti oameni? Că trebuie ţinuţi în condiţii umane. Tot noi, cei în libertate. Taxe, impozite, toate se duc unde? Pentru ce? Pentru ce să ţin în puşcăriile pline?

De ce nu luăm ceva pozitiv din străinătate? De ce nu judecăm? De ce nu punem oamenii care sunt prinşi că au delapidat sau au făcut ceva, să achite întâi prejudiciul. De ce îi închidem? De ce distrugem toate business-urile? Dacă putem face rău, noi facem rău fără să clipim. L-ai prins că a furat? Întâi, să dea de trei ori, de zece ori prejudiciul şi pe urmă să vezi că a doua oară nu mai bagă mâna să fure", a explicat Anamaria Prodan, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate cu.rvele avem studii de drept si emitem pareri in conditiile in care nici sa fim cu.rve nu ne reuseste de nota 10.
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303