REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Anastasia Soare și-a sărbătorit ziua de naștere

Anastasia Soare și-a sărbătorit ziua de naștere

Valentina CAMARA 30 decembrie 2022 | 00:00 702

Anastasia Soare a sărbătorit cu mare fast împlinirea a 66 de ani. Regina Sprâncenelor a dat o petrecere memorabilă în conacul ei din Beverly Hills, care a fost plin de buchete flori imense primite de la prieteni dragi și cele mai mari celebrități de peste ocean, prntre care și Kris Jenner sau chiar Sebastian Stan.

Ziua de 28 decembrie de anul acesta a fost memorabilă pentru Anastasia Soare și prietenii ei. celebra femeie de afaceri și-a sărbătorit ziua de naștere în luxul și opulența care o înconjoară de obicei, dar și cu o casă plină de flori și cadouri de la prietenii ei celebri. Regina Sprâncenelor a primit cele mai emoționante urări chiar de la celebra Kris Jenner.

Pentru că sunt prietene bune, celebra ”mamă-manger” a lui Kim Kardashian și Kylie Jenner a fost cea care i-a urat ”La mulți ani!” și i-a transmis un frumos tribut româncei care a reușit să ridice un imperiu în SUA. Luna trecută, Anastasia era prezentă la ziua acesteia de naștere și i-a făcut pe plac, costumându-se în sărbătorită pentru a respecta astfel tematica petrecerii.

Astfel, miercuri, Kris a ținut să marcheze ziua de naștere a prietenei sale și i-a transmis urări speciale, ca de la o femeie de afaceri de succes la o altă femeie de afaceri care a depășit așteptările tuturor.

„Ești o prietenă, o mamă, o fiică, un mentor și o femeie de afaceri atât de minunată! Mulțumesc pentru că ești atât de bună, generoasă, grijulie și iubitoare cu noi toți mereu! Ești un exemplu incredibil pentru noi și te apreciez pe tine și prietenia ta pe fiecare zi!! Te iubesc!!!”, i-a scris Kris Jenner în mediul online Anastasiei Soare.

După omagiul impresionant adus de vedeta americană, sărbătorita a arătat câteva dintre buchetele de flori superbe pe care le-a primit. Unul dintre ele era chiar de la un alt român care a cunoscut succesul în America, râvnitul actor Sebastian Stan.

Totodată, Anastasia a mai arătat și o frântură din pregătirile pentru petrecerea aniversară, care au inclus un candy bar spectaculos și un open bar chiar la ea acasă, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677