REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Anatomia lui Grey: Cum a schimbat destine succesul unui serial

Anatomia lui Grey: Cum a schimbat destine succesul unui serial

Replica API 22 noiembrie 2019 | 00:00 442

Patrick Dempsey

Neurochirurgul botezat McDreamy a suscitat fantezia fanelor timp de 11 sezoane. În 2015 însă, actorul care îi dădea viaţă lui Derek a ieşit din prim-plan. Varianta oficială: a considerat că trebuie să acorde mai mult timp familiei – mai ales că mariajul lui cu Jillian Fink era în impas. „Am stat prea mult. Pur şi simplu, venise timpul ca eu să mă ocup cu altceva. Ar fi trebuit, probabil, să plec chiar mai devreme cu vreo doi ani decât am făcut-o“, spune cel care a părăsit serialul filmând scena unui accident auto. Varianta neoficială: Dempsey ar fi fost dat afară de producătoare pentru că se purta precum o „divă“ pe platourile de filmare şi cerea şi 350.000 dolari pe episod. În 2018, cel care a adunat 60 de milioane $ din această industrie a revenit pe micile ecrane în The Truth About the Harry Quebert Affair, iar acum pregăteşte un nou serial, Devils. Dar cel mai adesea, poate fi văzut ca pilot de curse, un alter-ego care provoacă alte tensiuni între el şi soţia sa, Jillian.

Sandra Oh

Foto: Profimedia, Getty Images

La fel ca Patrick Dempsey, şi ea ajunsese să încaseze suma de 350.000 dolari/episod. Dar personajul exoticei doctoriţe şi-a pierdut din strălucire după 9 ani, iar actriţa s-a retras din proiect. Cu atât mai mult cu cât ofertele n-au întârziat să apară: roluri în serialele American Dad, Shitty Boyfriends, American Crime, Killing Eve, un loc în prim-plan în comedia Tammy a Melissei McCarthy şi oportunitatea de a-şi împrumuta vocea unui personaj animat din Marea bulgăreală – toate contribuind la strângerea unei averi de 25 de milioane dolari. Şi, tot ulterior lui Grey’s Anatomy, actriţa a reuşit să devină prima femeie de origine asiatică care a câştigat un Glob de Aur pentru un rol principal într-o dramă (Killing Eve), după 38 de ani! În plan personal, nu a încercat să-şi refacă viaţa după mariajul eşuat cu regizorul Alexandre Payne, care n-a durat decât 4 ani. Şi, în ciuda sexualităţii pe care o emană personajul său din Killing Eve faţă de partenera Villanelle (Jodie Comer), Sandra ne asigură că nu şi-a schimbat orientarea.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016