REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
18.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Anca Dumitra a spus marele "DA", actrița devenită celebră pentru personajul "Geanina" s-a căsătorit în acest weekend

Anca Dumitra a spus marele "DA", actrița devenită celebră pentru personajul "Geanina" s-a căsătorit în acest weekend

Valentina CAMARA 19 decembrie 2022 | 00:00 2110

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a intrat în atenția publicului interpretând-o pe Geanina într-un cunoscut serial de comedie. Încă de la începutul serialului, frumusețea și talentul artistei i-a adus acesteia o mulțime de fani, care îi sunt alături în orice situație.

Weekend-ul acesta a fost unul foarte aglomerat și plin de emoție pentru Anca Dumitra. Actrița a făcut pasul cel mare, iar împreună cu alesul inimii sale au mers în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai mare "DA” din viața lor.

În ziua cea mare, artista a ales o ținută care i-a pus corpul în valoare. Într-o rochie roșie, mulată, lungă până în pământ și cu o despicătură pe piciorul stâng, actrița a radiat de fericire. Partenerul său de viață, un tânăr austriac, a ales să poarte un costum negru.

Anca Dumitra, reticentă în ceea ce privește viața ei personală

Chiar dacă este o persoană publică și mai mereu este în fața camerelor de filmat, vedeta este foarte reticentă în ceea ce privește viața ei personală. Actrița preferă să își țină viața private departe de ochii curioșilor și de aceea a păstrat mereu discreția când a venit vorba despre acest subiect.

Însă, cu toate acestea, actrița a mărturisit cum se înțelege cu soțul său, dar și că ea este cea vulcanică în relație.

,,Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult’’ ,  a spus Anca Dumitra în cadrul emisiunii TV, potrivit wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat. Era o sansa sa i bag si eu limba in c*r. Acum aia e... s a dus sansa.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303