REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Anca Pandrea, chinuită de problemele de sănătate

Anca Pandrea, chinuită de problemele de sănătate

Valentina CAMARA 24 februarie 2023 | 00:00 486

În ultimii ani, Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În luna octombrie a anului trecut, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul ochiului stâng.

Anca Pandrea, chinuita de problemele de sanatate

La acea vreme, văduva lui Iurie Darie a făcut o hemoragie în vitros din cauza afecțiunii de la ochiul stâng, astfel că Anca a fost nevoită să apeleze de urgență la ajutor specializat.

Anca Pandrea a suferit o nouă intervenție chirurgicală

Acum, la 76 de ani, Anca Pandrea a suferit cea de-a patra intervenție chirurgicală la ochiul stâng. Chiar dacă problemele de sănătate cu care se confruntă aceasta sunt extrem de serioase, Anca a mărturisit că momentan se simte bine.

Problemele pe care văduva lui Iurie Darie la ochi au început din luna august a anului trecut, odată cu hemoragia.

Chiar dacă de atunci aceasta a trecut prin mai multe operații, sângele nu a dispărut complet din cavitatea retinei.

Pe lângă problemele oftalmologice, Anca trebuie să viziteze și medicul cardiolog, pentru altă afecțiune care îi dă bătăi de cap.

„Mă simt bine. Este a patra intervenție de acest gen la ochi. Ultima am avut-o în urmă cu o săptămână. Am avut o hemoragie la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna Monica Pop.

M-a chemat la ea și a zis să îi aduc o trimitere de la medicul de familie. Am fost operată la Policlinica. Acolo au o sală mică pentru operații. Din august și până acum, încă mai am sânge în cavitatea retinei. Medicilor le este teamă să nu se împrăștie. Am o doctoriță oftalmolog atât de minunată! Mă sună dacă este ceva și se interesează de sănătatea mea. Iau picăturile prescrise de ei și sunt atentă să nu îmi intre ceva în ochi, atunci lucrurile stau bine. Acum mi-a mai rămas să mai ajung la cardiolog, la medicul …, pe care îl știu încă de când făceam spectacole cu Iura, și să-mi iau rețeta compensată. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni și toate categoria a doua”, a declarat Anca Pandrea, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303