REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Anca Serea a fost luată prin surprindere de fiul ei, David

Anca Serea a fost luată prin surprindere de fiul ei, David

Ana Maria LIPAN 8 aprilie 2023 | 00:00 591

Anca Serea a fost luată prin surprindere de fiul ei cel mare, David. Băiatul, care locuiește în Olanda, i-a dat o replică neașteptată mamei sale și a pus-o pe gânduri.

Anca Serea a fost luata prin surprindere de fiul ei, David

David, băiatul cel mare al Ancăi Serea, a plecat să studieze în Olanda în urmă cu un an. Deși i-a fost greu să se despartă de el, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost bucuroasă de alegerea pe care acesta a făcut-o pentru educația lui. Recent, soția lui Adrian Sînă a povestit într-un interviu pentru impact.ro, că fiul ei a făcut o glumă neașteptată, iar ea a rămas fără replică. David are iubită și a întrebat-o pe mama lui cum ar fi să fie o bunică tânără.

„Are o prietenă, eu cred că tinerii din ziua de astăzi și nu doar tinerii ar trebui să fie lăsați să experimenteze și să încerce lucruri, sentimente. A făcut la un moment dat o glumiță și mi-a zis: «Cum ar fi să fii bunică tânără?». Mi-ar plăcea, ce să zic, nu aș ascunde, dar nu acum, mai peste 10 ani!”, a declarat Anca Serea, potrivit libertatea.ro.

Vedeta ar fi încântată să fie bunică, însă nu atât de repede. David are 21 de ani și studiază Filozofia. Tânărul vine destul de des acasă pentru a-și vedea familia. „Nu mai este acum atât de departe de mine, pentru că vine foarte des acasă. Este în anul al doilea an și studiază Filozofia deocamdată, s-ar putea să se răzgândească”, a dezvăluit Anca Serea.

„Voi fi o bunică cu mulți nepoți”

Deși își dorește o casă plină de copii, Anca Serea spune că nu este momentul să devină bunică. Chiar dacă se va întâmpla mai repede decât se așteaptă ea, vedeta spune că este pregătită oricând să fie bunică.

Anca Serea a fost luata prin surprindere de fiul ei, David

„A fost o glumă. Eu îl tachinam, pentru că a făcut de curând 21 de ani. E chiar tânăr. Îl tachinam eu, spunând că peste câțiva ani, îmi imaginez că voi fi bunică și voi fi o bunică, sper eu, în formă(…) Cred că fac parte din, adică nu cred. Sunt cele mai frumoase momente pe care ni le poate oferi viața și sunt pregătită. Nu cred că există un tipar sau un șablon pe care să îl urmăm și dacă Dumnezeu va vrea să se întâmple mai repede, vom vedea. Oricum, voi fi o bunică cu mulți nepoți. Așa îmi imaginez”, a spus Anca Serea, la un post de televiziune.

Anca Serea va petrece Paștele în familie

Sărbătorile Pascale vor fi petrecute de Anca Serea în familie. Copiii vedetei vor avea vacanță, astfel că toată lumea va fi acasă. Și-ar fi dorit să meargă într-o scurtă vacanță, însă vremea pare că nu prea ține cu ei.

„Copiii vor lua vacanță începând de joi și ne-am gândit să plecăm undeva în afara țării, însă am văzut că prognoza meteo în weekend nu prea ține cu noi. De Paște ne ocupăm de bucătărie, am făcut o curățenie generală sănătoasă, copiii și-au scris listele pentru iepuraș, au cerut multe gadgeturi, ne bucurăm de timpul petrecut în familie, pentru că este cel mai important, de liniște și de mersul la biserică.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303