REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Anca Serea, dezvăluiri din intimitate

Anca Serea, dezvăluiri din intimitate

Valentina CAMARA 8 martie 2023 | 00:00 667

Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai stabile și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 12 ani și împreună au 4 copii, pe Noah, Ava, Moise, Leah, iar dintr-o relație anterioară, fosta prezentatoare TV mai are 2 copii, Sarah și David.

Anca Serea, dezvaluiri din intimitate

Anca Serea este într-adevăr exemplu de mamă eroină, dând naștere și având grijă de 6 copii. Iar cum era de așteptat, soțul ei îi face toate poftele și o răsfață indiferent de motiv. Chiar și după o ceartă intensă, Adi Sînă știe exact cum să își împace partenera de viață.

Adi Sînă i-a descoperit punctul slab soției lui

La începutul relației, Adi Sînă și Anca Serea se certau des, iar neînțelegerile erau la ordinea zilei.

Crescând și maturizându-se atât ei, cât și relația, au învățat să își accepte defectele, să fie mai răbdători, dar și să facă cele mai frumoase cadouri de împăcare. În cazul lui Adi Sînă, cântărețul a descoperit cum să își împace imediat soția, chiar și după cea mai mare ceartă.

Anca Serea este îndrăgostită de pantofii cu talpa roșie, cei de designer, desigur, iar Adi Sînă nu ratează nicio împăcare fără o pereche de pantofi cadou.

Cântărețul a descoperit că acesta este punctul slab al soției, astfel că se folosește de el și la cea mai gravă altercație.

„ Pantofii aceștia mi i-a adus Adi de la Londra. Sunt cunoscuții pantofi cu talpă roșie, sexy. De fiecare dată, Adi mă surprinde cu câte o pereche de pantofi pentru că știe că-mi plac foarte mult. După ce ne certăm mereu îmi aduce câte o pereche cadou. Știe el ce știe!”, a mărturisit Anca Sere.

Secretul unui relații de lungă durată

Adi Sînă și Anca Serea formează un cuplu de 12 ani, iar de 8 ani sunt căsătoriți. Cei doi au dezvăluit care este secretul unei relații fericite și longevive. Astfel, cântărețul și fosta prezentatoare TV au învățat să fie mai răbdători, să lase de la ei și să evite toate certurile banale. Mai mult decât atât, cuplul își spune «te iubesc» cât mai des posibil, zi de zi.

„Secretul este că am învățat să lăsăm unul de la altul mult, să ne spijinim, să nu ne mai certăm așa de des și să ne înțelegem. Ne certam destul de des din lucruri banale, găseam noi tot felul de motive.

Acum, însă, am învățat că tragem amândoi în aceeași direcție, la aceeași căruță, cum s-ar spune. Dar, la fel de adevărat este că cine nu se ceartă nu se iubește. Cât de des ne spunem te iubesc?! În fiecare zi, la fiecare telefon. Adi spune cel mai des. Nu există zi să nu-mi zică!”, a mai spus Anca Serea, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303