REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Anca Serea și-a mutat fata de la un liceu de stat la unul privat. Ce a deranjat-o atât de mult pe vedetă

Anca Serea și-a mutat fata de la un liceu de stat la unul privat. Ce a deranjat-o atât de mult pe vedetă

A.F. 27 noiembrie 2023 | 00:00 589

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Au cariere de succes și împreună cresc 6 copii, de care se ocupă minuțios. Recent, vedeta de televiziune mărturisea că a decis să își mute fiica de la un liceu de stat la unul privat. 

Anca Serea si-a mutat fata de la un liceu de stat la unul privat. Ce a deranjat-o atat de mult pe vedetaAnca Serea și familia ei, foto: Social media

Motivele care au stat în spatele acestei decizii au fost dezvăluite chiar de soția cântărețului, în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. 

„Nu ne plictisim niciodată”

Anca Sînă se îngrijește de cei 6 copii și este mereu atentă la nevoile lor. Sara, fiica ei, a luat decizia de a se muta la liceul privat din cauza distanței mari pe care o avea de parcurs, dar și a faptului că acum poate sta mai mult cu frații ei, care învață la liceul la care s-a transferat și ea recent. 

„Foarte bine. Slavă, Domnului! Și Sarah s-a transferat de la un liceu de stat la un liceu din acesta privat, care este în cartierul nostru, unde merg și frații ei. Fiica mea făcea foarte mult pe drum, pentru că știți cum este traficul din București. David este și el la universitate, ceilalți la școală. Leah nu prea vrea la grădiniță, dar îi dăm răgaz să se obișnuiască cu ideea. Nu ne plictisim niciodată”, a spus Anca Serea, într-un interviu viva.ro. 

Anca Serea, masă sănătoasă pentru copii 

Întrebată felul de mâncare pe care îl preferă cei mici, vedeta a răspunsul că pastele se numără printre preferatele lor. 

Vedeta are grijă totuși să nu le ofere mai mult decât ar trebui, și este extrem de atentă să mențină un echilibru în alimentația lor. 

„Cel mai des îmi cer paste, bineînțeles, apoi șnițele și cam tot ce cer copiii. Dar gătesc lucruri care se gătesc în mod rapid și, cu precădere, sănătoase. Noi avem o regulă în casă. Facem un meniu în casă, cam o dată la două săptămâni. Eu fac asta împreună cu ei, mergem și la cumpărături împreună, când au ei chef. Deci, lucrurile devin un pic mai simple. Și având acel meniu, în ziua de marți, se mănâncă supă și legume la grătar, de pildă”, a mai spus soția lui Adi Sînă, pentru sursa citată, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vedeta ca a fatat ca iepuroaica ?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513