REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Anca Țurcașiu, sexy și la cumpărături, nu doar pe scenă!

Anca Țurcașiu, sexy și la cumpărături, nu doar pe scenă!

Virgil STOIAN 30 iulie 2023 | 00:00 2189

Anca Țurcașiu arată impecabil la orice zi din oră și din noapte! Aflată pe litoral românesc, în interes de serviciu, până în luna septembrie când se termină sezonul estival, artista a fost surprinsă de către colegii noștri, paparazzi, alături de prietena sa într-un supermarket în zona stațiunii Năvodari.

Anca turcasiu, sexy si la cumparaturi, nu doar pe scena!

Din imagini putem observa că cele două au fost la cumpărături, iar din informațiile primite din teren de la colegii noștri am aflat că Anca împreună cu amica sa au luat mai multe sticle de vin și câteva legume. Astfel, după ce a făcut cumpărăturile, vedeta a urcat rapid în cameră să lase plasele, iar apoi a ieșit la masă cu prietena sa.

„Vara aceasta muncesc aici la mare la resort (în Mamaia Nord – n.r), unde o să mă găsiți seară de seară. Se organizează spectacole în fiecare seară pentru cei cazați aici. Nu vine lumea special să plătească bilet ca să ne vadă. Este un spectacol interactiv”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Click!

Chiar dacă nu este pe scenă, în lumina reflectoarelor, Anca Țurcașiu arată mereu impecabil, fie și atunci când merge la magazin. Îmbrăcată lejer, mai exact într-o pereche de pantaloni albi și un maiou simplu ce se asortau cu ținuta din partea de jos a corpului, artista noastră arăta superb.

Anca turcasiu, sexy si la cumparaturi, nu doar pe scena!

De asemenea, Anca nu a uitat că accesoriile completează ținuta, așa că a ales să poarte o șaptă și mai multe brățări la mână care îi veneau perfect. Nici bronzul uniform nu lipsea de pe trupul perfect pe care îl lucrează zi de zi.

„Sunt adepta protecției la plajă. Sunt atentă la tenul meu pentru că este foarte important să nu mă ard, să am grijă. Nu există un secret ca să arăți bine. Trebuie să ai grijă la  alimentație și sport fac o oră odată la două zile, de preferință  acasă”, a precizat Anca Țurcașiu pentru Click!
 

În urmă cu aproape trei ani, Anca Țurcașiu a trecut printr-un șoc emoțional foarte puternic în urma divorțului de medicul Cristian Georgescu cu care a fost căsătorită timp de 22 de ani. După separarea oficială de partenerul său de viață, după mai bine de două decenii, vedeta a recunoscut public că și-a dat seama că este o femeie puternică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si-ti dai seama ca noi romanii suntem o natie bolnava, scarboasa si nesimtita care nu poate sa-si vada de treaba ei si-si baga mereu nasul unde nu-i fierbe oala! La judecat si aratat cu degetul suntem primii!
0
0
Lasati ne cu babaciunea asta , are ultimele zvicniri acum , ca sa ne streseze !
7
0
zizi draga esti doar o vegana cu neuronii distrusi din cauza lipsei de proteine . Ai citi vreodata etichetele sa vezi cite sunt produse romanesti ? Cancer e doar in creierul tau lipsit de proteine.
6
0
Anca Țurcașiu știe cum să se întrețină Multi din voi faceți coadă la Kaufland să mâncați carne de porc cauciuc german și bere de rahat care în final duce la cancere
6
8
Cum se trezesc toti prostii, psihoterapeuti si li se aseaza un pacient pe canapea. Ca in filme. Oare de ce va intereseaza permanent viata altora si in plus, mai si judecati si condamnati oameni, pe care nu ii cunoasteti? Va place sa va uitati permanent in viata altora, in casa altora. Poate pentru ca voi nu aveti viata sau aveti una infecta. Uitati-va la voi in primul rand. Comentati ce aveti acolo. Poate asa evoluati de la stadiul primitiv in care va zbateti fara scapare.
8
8
O baba cocosata si moarta de foame care se crede diva,ahahaah..
21
10
O rablagita care la 50 si vrea p..a tanara. A luat-o razna rau.
19
12
Puternica la ce? L a carat sticle de vin? Si sa faca foamea?
17
11
Nu are cum sa fie puternica. Femeia este s***a si la fizic si la minte. Este emotionala si are nevoie sa fie sprijinita de barbat. Altfel se apuca de baut. Si in final se sinucide. Dar asa se incurajeaza divortatele intre ele. Suntem puternice. Suntem independente. Si ele de fapt sunt cu gandul doar la pwla bani si bautura. Niste distruse.
21
11

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768