REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Anchetă! Bodyguarzii de la nunta lui Salam erau mascați de la Poliția Capitalei

Anchetă! Bodyguarzii de la nunta lui Salam erau mascați de la Poliția Capitalei

Replica API 14 iunie 2022 | 16:37 5175

Patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce ar fi participat, ca agenți de pază, la nunta interpretului de muzică de petrecere Florin Salam, care a avut loc, la începutul acestei luni, într-un club din Constanța. Cei patru ar fi dat deja explicații în fața superiorilor.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia.

La petrecere au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, între care și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), la aproximativ două săptămâni de la eveniment, ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister. În raport se menționează că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la petrecerea de nuntă a cântărețului Florin Stoian, zis Salam sau Fermecătorul.

Riscă dosare penale

Sursele citate au precizat că ofițerii de informații i-ar fi văzut pe cei patru în imaginile difuzate de instituțiile de presă care au relatat de la nunta lui Florin Salam și ar fi întocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Agenții SAS ar fi fost deja chemați la raport și ar fi cercetați disciplinar. Aceștia ar putea, însă, să facă și obiectul unei anchete de natură penală, dacă se va dovedi că au încasat și în trecut sume de bani ”la negru”, pentru care nu au plătit impozite și care nu s-au regăsit nici în declarațiile de avere, pe care sunt obligați, prin lege, să le depună în fiecare an.

Poliția Capitalei a anunțat că a fost dispusă „efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern, iar la finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, scrie gandul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca sa pricepeti ceva din activitatea complexa a unui politist. Si la fel sunt si pseudopolitistii de la dipi sau control intern. Pacat de adevaratii politisti care si sacrifica familia pentru civilii nerecunoscatori.
0
0
Muzica de petrecere canta Gica Petrescu , artisti de muzica populara , etno , etc. Tiganul ala nu canta muzica de petrecere , el canta muzica specifica etniei tiganesti si indeosebi...Manele ! Manele care au un public aparte...cunoscut de noi toti !
1
0
de acolo vin banii ce stiti voi
0
0
Si la celelalte cluburi din mamaia, bodiguarzii in timpul liber , sunt angajatii SIAS Constanta....asa ca se practica peste tot, cu toate ca nu este legal
0
0
venisera sa-i s**a pu7a sefului lor
1
0
Romani slugi la tzigani.Umilinta totala,asa le trebuie,popor de slugi!
2
0
Asta e de cand lumea si pamantul.cromcanitoarele au oameni peste tot, politie armata guvern etc etc.ce este nou?toate institutiile sunt cumparate.sa ne adycem aminte de niste exemple Sebi Ghita scapa de politie si fuge n serbia Udrea anuntata fuge n din tara Oprescu amuntat fuge din tara Bica anuntata fuge din tara. Justitie?pl lu mos martin.doar praf in ochi. Politie?o pl.politie doar pt fraieri.in fata infractorilor bogati este doar capra.pensatii si dopatii sunt g****i pizdificati.glezna goala si pe strada si la munca.pensati barbosi dar sclavi la lautari.
0
0
ca politia romana face servicii pentru pesti ,interlopi,matroane,etc.care este punctul de vedere ministru pulii mele bode.iesi in strada si ne explica in ce cacat sunteti...droguri,pesti,manelisti, dinca si altii
4
0
vedeti in ce cacat va scaldati...si va mai suparati de comentariile in care sunteti denigrati ca sunteti sclavii pestilor de pretutindeni...rusine m.a.i usa din spate este prea usoara....out din politia romana sclavilor pentru cateva sute de euro. sclavii tiganilor!
4
0
Erau Locali de la Cernavoda sub acoperire!
1
0
Burtiplinedecacat
3
0
Saleiaumascaipooola
0
1
Pai de unde credeti ca toti melitenii au vile si masini scumpe? Din salariu de bugetari?
0
0
iti dai seama sa fii scIav la zigani? mama ce spurcaciuni ordinare
4
0
Acesti agenti trebuiesc dati afara. Sunt platiti din bani publici si apara niste scursuri ale societatii care au bani de nunta fastuoasa dar nu au bani de impozite si taxe. Rusine politia Romana
2
0
Inca o dovada ca sunt mana in mana. Problema e ca ii platim din taxele noastre.
2
0
Mama 400 de insi. Va dati seama cat sapun ar fi iesit
3
0
Interpret de muzica de petrecere ? WTF . Vedeti ca incurcati genurile intre ele. MANELE canta indianu, nu muzica de petrecere. Muzica de petrecere cuprinde muzica populara, etno, taraf, folclor, etc.
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513