REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

ANCHETĂ: CUM se FURĂ MOTORINĂ de la locomotivele din incinta Depoului PALAS

ANCHETĂ: CUM se FURĂ MOTORINĂ de la locomotivele din incinta Depoului PALAS

Replica API 12 decembrie 2020 | 23:53 8865

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au finalizat cercetările într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare, complicitate la delapidare, fals, uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale, tăinuire, omisiunea sesizării. Dosarul a fost trimis către unitatea de parchet competentă.

În fapt, la data de 30 iunie a.c., polițiștii de la transporturi, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 1450 de litri de motorină și 650 de litri de ulei.

Din cercetări a reieși faptul că, în perioada mai - iunie 2020, mai multe persoane, angajate în cadrul unei societăți comerciale, ar fi sustras motorină de la locomotivele din incinta Depoului Palas, prin aceea că ar fi completat în fals foile de parcurs ale acestora.

Prejudiciul creat este de aproximativ 31.000 lei.

Persoanele în cauză, respectiv 27 de barbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 28 si 52 de ani, sunt cercetate în stare de libertate.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebati-l pe forfolea mecanicul ,va invata el cum e cu motorina
0
0
Documenteazate inainte sa scoti prostii din gura si afla motivul concret ptr care se tin pornite iarna
2
0
Se fura motoring Din todeauna, intrebat cate do sare penale au fost facut in ultimii 30 de ani, cati condamnati au fost sau cand au fost furate cele 13 vagoane cu motorina cine a fost condamnat, au fost avansat in functii. In Tara asta nu se promoveaza pe competente, pe cat esti de hot
5
3
in gara mangalia ymbecilii de mecanici lasa locomotivele pornite cu orele noaptea,sa se incalzeasca la motor de 1500 cp.ca sa fure motorima,spun ca au mers cu locomotiva,sanchi. ime.i protejeaza?plus va locomotivele sint varza,scot un fum si polueaza si sonic.Zgarda de asa zis mediu doarme?
3
5
Ce munca sa efectueze politia transporturi din statia CF Palas cand nu si-au sters geamurile de la birou de ani de zile.Nici lumina zilei nu poate patrunde in interior.Acum de curand au schimbat usile duble de la intrare cu unele de termopan,iar geamurile au ramas cele din lemn cu o vechime de cel putin 50 de ani.Usile vechi schimbate din metal zac rezemate de zidul biroului asteptand pe cineva sa le duca din fata biroului.Din exterior poti trage concluzia ca in interiorul postului de politie este o mizerie crunta.Cum zice proverbul"omul sfinteste locul"...
5
2
Pe astia ai dirija hotul sef din palas un fost politist.C.V.
4
2
draci si chiar daca sunt uscati in tara asta!
1
3
intai oferai salariu si dupa acea daca l-ai prins dai 15 ani cum este in germania ,dar intai oferai salariu ca sa ia de la peco vreo 3000 de litri pe luna ,dar asa este natia noastra romana nenorocita luam si tragem tot pe ala sarac
7
2
asa astia si altii fura de sparg si sunt cercetati in stare de libertate iar noi suntem in arest la domiciliu
6
1
Pai ce sa inteleg ca aia fura motorina din nasul vostru?.Pai,astia trebuia de mult prinsi.Inseamna ca voi a ti facut servici degeaba mai ales ca postul politie transporturi este in gara Palas.Rusinica !!!
14
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620