REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Anchetă! Tânără violată în spatele scenei Untold!

Anchetă! Tânără violată în spatele scenei Untold!

A.F. 3 septembrie 2023 | 00:00 3031

Polițiștii clujeni au deschis dosar penal pentru viol, faptă petrecută în timpul festivalului Untold. Victima, o fată de origine străină, a acuzat că ar fi fost agresată sexual și fizic.

Ancheta! Tanara violata in spatele scenei Untold!

IPJ Cluj a confirmat că a fost înregistrat un dosar penal ce vizează infracțiunea de viol, comisă în noaptea de 5 august.

"La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale a fost înregistrat un dosar penal ce vizează infracțiunea de viol. Organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la fapta care s-ar fi produs în data de 05.08.2023, efectuând cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca", au anunțat polițiștii. De asemenea, IPJ a mai precizat că urmărirea penală este nepublică, conform art. 285 din Legea nr.135/2010, informează adevarul.ro.

Poliția nu a oferit mai multe detalii despre fapta comisă, locul sau în ce împrejurări s-a produs agresiunea. Conform sursei citate, violul ar fi avut loc în spatele scenei, în zona băilor. Edy Chereji, Chief of Public Affairs Untold, a confirmat că în timpul festivalului „am fost informați de către reprezentanții M.A.I. de faptul că o persoană adultă a sesizat o agresiune sexuală și că, conform procedurilor, Poliția a deschis un dosar în vederea soluționării cazului”.

UNTOLD 2023. Traficant de droguri prins la festival

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de DIICOT, după ce a fost prins în timp ce vindea droguri (ecstasy şi cristal) la festivalul UNTOLD 2023, de la Cluj-Napoca.

Cristal (3-CMC) este un drog sintetic cu efecte devastatoare asupra consumatorilor, fiind foarte populat în rândul adolescenţilor. Printre cei care au decedat în urma consumului acestui drog se află şi tânăra de 16 ani din Bucureşti, venită la Piatra-Neamţ la un concurs.

„În contextul unui festivalul de muzică, la data de 5 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, împreună cu DIICOT - Biroul Tehnic, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au derulat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea traficului de droguri, realizând o prindere în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operaţiuni de comercializare de substanţe psihoactive, fiind descoperite asupra sa 10 pastile ecstasy şi 5 grame cristal (3CMC)", a transmis DIICOT pe 6 august 2023, într-un comunicat de presă, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma caac pe festivalurile voastre de rahat cu drogati, parnaiasi si muzica de doi lei!
0
0
Vedetele pe care le admirati cu atata stima sunt doar niste perversi pe cocaina care fac sex in grup,sa speram ca doar intre adulti cu toate ca exemplul de mai jos...Kevin Spacey,Oprah,Bill Clinton( 28 de zboruri cu Lolita Experss spre Lt.St.James Virgin Islands,U.S. compania detinuta de Jeffrey Epstein)
5
1
La mine pe insula se violau copii dar nu erau oameni obisnuiti erau doar elitele acestei "mascarade" si Prince Andrew nu face asa ceva doar prietenul de familie al "impostorilor de la Buckingham,Jimmy Savile.
9
1
De aceea este frumos la concertele astea, droguri, violuri. E super ! Televiziunile promoveaza la greu toate mizeriile astea..iar saracii tineri bun boticul imediat..
11
1
curvoiul s-a dus acolo ilegal sa se cace !
4
2
daca o ...pe scena nu reclama , de ce... pe la spate si nu in fata , cine a puso sa se ascunda acolo!
4
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016