REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
18.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Anchetatorii iau în calcul un asasinat la comandă, în cazul doctoriței ucise din Brăila

Anchetatorii iau în calcul un asasinat la comandă, în cazul doctoriței ucise din Brăila

A.F. 16 august 2024 | 23:12 1027

Anchetatorii demontează apărarea principalului suspect în cazul crimei de la Brăila. Oamenii legii au ajuns la concluzia că bărbatul nu a fost niciodată pacientul doctoriței ucise. Mai mult, criminaliștii fac verificări ale conturilor bancare ale lui Maricel pentru a afla dacă a fost sau nu plătit pentru a ucide pe doctoriță.

Anchetatorii iau in calcul un asasinat la comanda, in cazul doctoritei ucise din Brailadoctorița ucisă

Investigatorii care anchetează cazul teribilei crime de la Brăila au stabilit că principalul suspect nu ar fi fost niciodată pacientul doctoriței stomatolog Marina Gavril.

Mai mult decât atât, în cadrul unei expertize amănunțite s-a stabilit că bărbatul nu ar fi suferit recent o intervenție stomatologică și că în ziua crimei nu i-ar fi fost administrată o anestezie dentară.

Anchetatorii iau în calcul un asasinat la comandă

În aceste momente, criminaliștii fac cercetări pentru a vedea dacă principalul suspect ar fi primit bani pentru crima de care este acuzat. Aceștia încearcă, totodată, să afle dacă în spatele acestei crime se află, de fapt, un asasinat la comandă.

Până în prezent, 3 tipuri de ADN au fost descoperite sub unghiile femeii. Potrivit criminaliștilor, toate acestea i-ar aparține bărbatului.

De altfel, sunt tot mai multe dovezi care îl acuză de omor. Tocmai din acest motiv, magistrații au prelungit măsura arestului preventiv pentru încă 30 de zile, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516