REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Anchete după ce un polițist a fost prins într-o mașină cu numere false, condusă de un șofer drogat

Anchete după ce un polițist a fost prins într-o mașină cu numere false, condusă de un șofer drogat

Andreea Vlaicu 4 martie 2024 | 10:17 749

Poliția din Arad a deschis o anchetă internă după ce un polițist în timpul liber a fost prins în mașina de lux a unui șofer austriac drogat. Este anchetă și la Nădlac, pe unde austriacul a intrat cu mașina în România.

Anchete dupa ce un politist a fost prins intr-o masina cu numere false, condusa de un sofer drogat

Cetăţeanul austriac prins de poliţiştii Biroului Rutier pe Calea Romanilor la volanul unui autoturism McLaren neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare a intrat în România luni seară, în 26 februarie, pe la punctul de frontieră Nădlac. Pe scaunul din dreapta al mașinii de 250.000 de euro se afla un polițist în timpul liber.

Omul de afaceri le-ar fi spus poliţiştilor de frontieră că numerele de înmatriculare de pe McLaren aparţin altei maşini, pe care o deţine , însă la controlul de frontieră nu i s-ar fi solicitat şi actele autoturismului sport pentru control, pentru că polițiștii au fost impresionați de mașina de lux.

Mașina a fost imobilizată de polițiști și parcată în curtea IPJ Arad, iar șoferul a fost dus la spital pentru a i se prelua probe biologice. Bărbatul în vârstă de 44 de ani este om de afaceri, cu mai multe bussines-uri în domeniul Horeca în Austria și imobiliare în România. El și-a sărbătorit recent ziua de naștere, făcându-și cadou trei mașini: autoturismul McLaren și două autovehicule marca Porsche. Pe numele lui, agenţii au întocmit dosar penal.

Se fac verificări și la IPJ Arad pentru a se determina ce căuta polițistul în mașina omului de afaceri austriac.

„Având în vedere prezenţa în calitate de pasager a unui poliţist, alături de şoferul austriac, depistat de poliţiştii Biroului Rutier la data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr de înmatriculare fals şi posibil sub influenţa substanţelor psihoactive, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor legale”, a transmis IPJ Arad, relatează digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016