REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ancuța Belu, prezentă la serbarea dedicată Crăciunului, organizată la Centrul Cultural din Piatra! Video

Ancuța Belu, prezentă la serbarea dedicată Crăciunului, organizată la Centrul Cultural din Piatra! Video

Andreea VREJOIU 21 decembrie 2022 | 20:44 1569

Căminul cultural din satul Piatra, comuna Mihail Kogălniceanu, a răsunat miercuri, 21 decembrie a.c., de vocile gingașe ale elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 1 Piatra. Într-un decor care te îmbia la poveste și având în față o sală înțesată de bunici, vecini, părinți ori colegi de școală, așa s-a desfășurat serbarea ce vestește Nașterea Domnului. Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a fost prezentă, oferindu-le cadouri tuturor celor prezenți.

Ne apropiem tot mai mult de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Cu fiecare gând, cu fiecare râs, cu dorințe si bucurie în suflet și pe chip, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Piatra, îmbrăcați în costume populare, au făcut un spectacol extraordinar, care a atras privirile, nu numai ale părinților și ale bunicilor, ci și ale primarului comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Piatra, îndrumați de Mihaela Drugă și doamnele învățătoare, au pregătit un program artistic, prin care au ținut să îl întâmpine pe Moș Crăciun cu zâmbete și veselie. La serbare a fost prezent și directorul unității de învățământ, Petre Floriana. Nu au lipsit tradiționalele colinde, dar și prezentarea câtorva obiceiuri de iarnă.

Darurile dulci au fost oferite cu ajutorul autorității locale, iar Moș Crăciun va continua să împartă daturile tuturor copiilor din Mihail Kogălniceanu.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365