REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Anda Adam, declarații incendiare despre procesul deschis proprietarilor din Bragadiru: "Am stat pe șantier zi de zi cu muncitorii"

Anda Adam, declarații incendiare despre procesul deschis proprietarilor din Bragadiru: "Am stat pe șantier zi de zi cu muncitorii"

Valentina CAMARA 11 martie 2023 | 00:00 491

Anda Adam a luat o decizie radicală și merge în instanță, împotriva proprietarilor din Bragadiru. Artista cere și daune de aproximativ 30.000 de euro pentru reparațiile și modificările pe care le-a făcut în casa pe care intenționa să o cumpere.

Anda Adam, declaratii incendiare despre procesul deschis proprietarilor din Bragadiru: 'Am stat pe santier zi de zi cu muncitorii'

Vedeta a discutat cu jurnaliștii WOWbiz.ro și ne-a oferit ultimele detalii. Frumoasa blondină susține că are documente pentru toate modificările aduse vilei ce se află în afara Bucureștiului, iar un expert evaluat costurile la aproximativ 30.000 de euro.

Procesele dintre Anda Adam și proprietarii vilei din Bragadiru, din care artista a fost evacuată, sunt departe de a se fi încheiat. Vedeta a decis să îi cheme în instanță pe cei doi soți și dorește banii pe care spune că i-a investit în vila pe care dorea să o cumpere.

"Este investiția făcută în casa domnului care ulterior nu a dorit să îmi mai vândă. A refuzat să meargă să îmi vândă casa. Mi se pare normal, atâta timp cât a refuzat să mi-o mai vândă să îmi dea bani pe ce îmbunătățiri am făcut.

Există o expertiză făcută și facturi pe absolut toate modificările și îmbunătățirile aduse în imobilul dumnealui. Nu i-am pus niciun fel de problema legat de timpul meu pierdut, opt luni în care am muncit la acea casă și am stat pe șantier zi

de zi cu muncitorii, dar aceasta este investiția făcută de mine, în imobilul dumnealui.

Atâta timp cât a refuzat ulterior să îmi mai vândă acest imobil, mi se pare normal să îmi dea măcar banii pe ce am făcut acolo. Dă-mi banii și vinde-o cui vrei tu ulterior, nu așa ar fi corect? Am muncit opt luni la o casă a altcuiva și am investit bani și timp în ea și nervi ca să plec cu coada între picioare?!

Nu doresc nimic altceva decât investiția mea făcută în imobilul care i-a rămas tot lui pentru că a refuzat să mi-o mai vândă", a explicat Anda Adam.

Suma solicitată, 31.000 de euro

Anda Adam ne-a explicat că a apelat la ajutorul unui expert care să evalueze modificările făcute, iar pentru fiecare lucru achiziționat are facturi care dovedesc costurile.

"Există expertiză, făcută de un expert recunoscut care a venit a luat toate facturile, a analizat toate îmbunătățirile pe facturile puse la dispoziție și expertiza a ieșit că tot ce s-a modificat acolo și tot ce s-a făcut sunt în valoare de 30.000 de euro.

Pentru fiecare lucru există factură pe compania mea și sunt depuse absolut toate. Ca atare, cu drag eu o cumpăram în continuare, dar atâta timp cât proprietarul a refuzat să îmi mai vândă imobilul și eu am făcut aceste îmbunătățiri, mi se pare normal să îmi dea banii pe care i-am băgat acolo", a mărturisit artista, pentru WOWbiz.ro. .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303