REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Anda Adam, reacție tranșantă, după ce fanii i-au reproșat că s-a îngrășat

Anda Adam, reacție tranșantă, după ce fanii i-au reproșat că s-a îngrășat

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 00:00 1376

Anda Adam a avut reacție tranșantă, în mediul online, chiar în urmă cu puțin timp, după ce fanii i-au reproșat că s-a îngrășat. Cum s-a afișat vedeta din showbiz-ul de la noi, în sala de sport, dar și ce mesaj le-a transmis celor ce au criticat-o.

Anda Adam, reactie transanta, dupa ce fanii i-au reprosat ca s-a ingrasat

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă în ultimul timp cântăreața s-a concentrat pe alte lucruri și nu a mai scos piese muzicale cu care înainte făcea furori printre ascultătorii de la noi, iată că acum, vedeta a decis să se întoarcă la meseria care a făcut-o celebră.

Anda Adam a făcut o colaborare de senzație cu unul dintre cei mai ascultați maneliști ai României, la ora actuală. Însă, imediat după imaginile pe care fanii le-au văzut, au venit și criticile la adresa vedetei.

Anda Adam, după ce fanii i-au reproșat că s-a îngrășat

Anda Adam revine în forță în industria muzicală. Dacă a luat o pauză de la piesele cu care făcea furori în rândul ascultătorilor, iată că, acum, vedeta din showbiz-ul românesc se reprofilează. Anunțul a fost făcut, în urmă cu puțin timp, atât de cântăreață, cât și de cel cu care va colabora, Tzancă Uraganu.

În urmă cu puțin timp, manelistul a postat un clip video, pe pagina sa de TikTok, acolo unde a vrut să îi anunțe pe fani la ce proiect lucrează. Însă, internauții de pe TikTok și-au îndreptat atenția către Anda Adam.

Cum s-a afișat, direct din sala de sport

Însă, reacția vedetei nu a întârziat să apară. La scurt timp după ce manelistul a făcut public clipul video în care era prezentă și artista, aceasta a decis să clarifice acest aspect cu cei ce o urmăresc.

Chiar pe pagina personală de Instagram, Anda Adam a postat un videloclip, din sala de sport, de unde a transmis și un mesaj celor ce au criticat-o pentru că s-a îngrășat.

„Mai cârcotașilor, când sunt așa puțin mai Beyonce nu-i bine, când sunt prea slabă iar nu e bine, dacă pun filtru iar nu e bine. Uite acum sunt la sală, nu sunt machiată, nu am nici filtru. Am tricoul asta cu un mesaj pentru toate domnișoarele și cred că sunt foarte ok. Și ce credeți, au dispărut și filtrele și kilogramele. Clipul video este făcut astăzi, duminică.”, a transmis Anda Adam ope pagina sa de instagram, în urmă cu puțin timp, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai lasa ca nu ne convinge cu nimic. Sa se accepte asa cum este ca nu e o rusine, nu trebuie sa fim toti 90-60-90! Se minte pe ea cu filtre si altele. Sa se ACCEPTE!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303