REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit!

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit!

Replica API 3 iulie 2021 | 02:41 26575

Este oficial! După o căsnicie de șase ani, Anda Adam și Sorin Nicolescu au ajuns la final de drum. Artista s-a afișat deja în brațele noului iubit, iar tatăl fiicei sale a oferit primele declarații la Antena Stars. Sorin a ținut să precizeze că blondina este liberă să facă ce crede că este mai bine pentru ea, susținând că pentru el va fi întotdeauna un om deosebit.

După ce Anda Adam s-a afișat deja cu noul iubit, un afacerist din Timișoara, care ar fi însurat și ar avea doi copii, acum, Sorin Nicolescu, soțul artistei, confirmă despărțirea. După o căsnicie de 6 ani, cei doi au ajuns la final de drum. Tatăl fiicei vedetei a oferit primele declarații Antena Stars, despre relația cu cântăreața.

Sorin Nicolescu a confirmat despărțirea de Anda Adam!

Sorin a ținut să precizeze încă de la început că orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui și că nu are de gând să-și spele rufele în public. Mai mult decât atât, Sorin Nicolescu, la fel ca și Anda Adam, a preferat întotdeauna să fie rezervat atunci când vine vorba despre problemele cu care confruntă familia sa.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

Sorin Niculescu: ”Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei”

Chiar și așa, acesta este de părere că Anda Adam poate să facă tot ceea ce consideră că este mai bine pentru viața ei și a mărturisit că blondina are tot dreptul din lume. Cu toate că nu a vrut să dea prea multe detalii, Sorin a declarat că el și cântăreața trec printr-o perioadă nu tocmai bună și că, indiferent de orice, Anda Adam va rămâne un om deosebit pentru el, fiind mai presus de toate mama fiicei lui.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai declarat fostul soț al vedetei, conform spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Sorinele, hai draq sa ne intoarcem la ce faceam noi mai bine! Carduri si droguri! Mai tii minte? Ce vremuri!
5
0
asta s-a afisat deja cu noul iubit inseamna ca au fost trei sau mai multi in relatie o perioada .
9
1
Pacat, nu o mai ia nimeni pe pitica.
13
0
Nu ne pasa !!!
13
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166