REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Anda Adam susține că a fost victima unei escrocherii: „Este groaznic ce mi s-a întâmplat!“

Anda Adam susține că a fost victima unei escrocherii: „Este groaznic ce mi s-a întâmplat!“

A.F. 15 august 2023 | 00:00 415

Anda Adam s-a plâns că și-a pierdut toate conturile de Instagram și de trei săptămâni tot se chinuie să ia legătura cu cineva din aplicație să lămurească problema, dar nu reușește. „Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei”, a transmis artista, pe Facebook.

Anda Adam sustine ca a fost victima unei escrocherii: „Este groaznic ce mi s-a intamplat!“Anda Adam

Ea avea peste un milion de urmăritori pe Instagram și spune că a investit mii de euro în promovarea în online și a ajuns să piardă contracte importante din cauza acestei probleme.

„Este groaznic ce mi s-a întâmplat. De 3 săptămâni tot aștept un răspuns și pur și simplu marele Instagram da Ignore! Nicio justificare și 4 conturi șterse peste noapte! Inclusiv contul pr-ului meu pe online și contul brandului meu @adamandeveswimwear! Nicio legătură între ele dar șterse toate!

Este inadmisibil așa ceva, atitudinea lor și faptul că nu poți lua legătură cu absolut nimeni de la Instagram să remedieze o situație, mi se pare strigător la cer!”, a susținut Anda Adam, pe Facebook.

Artista a acuzat apoi Instagram că a comis un abuz și o escrocherie, deoarece ea a investit mii de euro în promovarea să pe platformă, și de trei săptămâni a rămas fără conturi:

„În plină vară, colecție de costume de baie nouă și de o lună nu mai existăm ca brand și au dispărut 20.000 de followerși care erau clienții noștri. Ce să mai zic de contul meu cu BIFA și 1.3 milioane. Mulțumesc Instagram pentru abuzurile făcute! Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei, sincer! Ce faceți se cheamă escrocherie! Am investit mii de euro în campanii de promovare și am pierdut 5 contracte datorită ignoranței și greșelii voastre, pe care nici nu va interesează să o remediați! Rușine!”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768