REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.2° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Andreea Bălan, despre beneficiile relației cu Victor Cornea! „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr...“

Andreea Bălan, despre beneficiile relației cu Victor Cornea! „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr...“

A.F. 6 august 2024 | 00:00 390

Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani).

Andreea Balan, despre beneficiile relatiei cu Victor Cornea! „E super misto sa fii cu un barbat mai tanar...“Andreea Bălan, Victor Cornea

Sunt împreună de un an și se bucură intens de tot ceea ce trăiesc unul lângă celălalt. Invitată la interviurile Fresh by Unica, Andreea Bălan a povestit cu mare poftă de viață cât de mult se completează cu iubitul ei tenismen de profesie, dar și despre faptul că întotdeauna s-a vizualizat alături de un bărbat mai tânăr.

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere!”, a mărturisit Andreea Bălan la Fresh by Unica.

Andreea Balan, despre beneficiile relatiei cu Victor Cornea! „E super misto sa fii cu un barbat mai tanar...“

Andreea Bălan a ajuns acum la maturitate pe toate planurile

Artista este foarte mulțumită în relația ei și vizibil îndrăgostită. S-a schimbat mult de când este împreună cu Victor Cornea și se bucură de susținerea lui pe toate planurile. Faptul că iubitul ei are și o relație destul de bună cu cele două fetițe pe care cântăreața le are din relația cu George Burcea, lucrul ăsta nu poate decât să îi umple sufletul de fericire Andreei Bălan care a răzbit pe toate planurile și pregătește un super concert pe data de 16 octombrie, la Sala Palatului. 

Andreea Bălan a ajuns acum la maturitate pe toate planurile iar liniștea de acasă și din suflet o ajută să fie încrezătoare pe viitor.

"E foarte important să îți găsești menirea în viață. Nu ai cum să vizualizezi decât ce urmează să ți se întâmple cândva, la un timp divin... Tu, ca femeie, trebuie să fii în energie masculină ca să poți să răzbați. Eu m-am format să fiu destul de agresivă și să îmi cer lucrurile cu agresivitate, nu cu diplomație pentru că tu reușești să ajungi  să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine. Fetiță din tine, fetița din mine, întotdeauna vrea să demonstreze tatălui  că a reușit! Noi nu suntem învățați de mici cu fericirea, cu iubirea, cu liniștea. Contează foarte mult să ai liniște acasă ca să poți  să ai succes!", a mai adăugat Andreea Bălan în interviul recent pentru sursa mai sus menționată.

"Abia când vezi că viața ți se schimbă în bine, abia atunci îți dai seama cu adevărat că tu i-ai iertat pe oamenii care ți-au greșit", au fost cuvintele artistei care o motivează să meargă mai departe cu capul sus și fericită că toate îi merg din plin, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El nare nici un beneficiu,când el.va avea 56 ani,ea schimba dantura
1
0
Ea si a luat un vinrator nu un barbat
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016