REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Andreea Bălan lansează un nou single emoționant „Superîndrăgostiți”. Cântă despre povestea dintre ea și Victor Cornea

Andreea Bălan lansează un nou single emoționant „Superîndrăgostiți”. Cântă despre povestea dintre ea și Victor Cornea

A.F. 10 februarie 2024 | 00:00 363

Andreea Bălan, cunoscută pentru cariera sa strălucitoare în lumea televiziunii și pentru hiturile muzicale care au devenit clasice, surprinde din nou publicul cu un nou single. La aproape 40 de ani, artista reușește să impresioneze prin talentul său și să aducă un suflu proaspăt în industria muzicală cu piesa intitulată „Superîndrăgostiți”.

Andreea Balan lanseaza un nou single emotionant „Superindragostiti”. Canta despre povestea dintre ea si Victor CorneaAndreea Bălan și Victor Cornea

O poveste de dragoste prin acorduri muzicale

La aproape 40 de ani, vârsta pe care o va împlini la 23 iunie, Andreea Bălan își demonstrează o data în plus talentul și versatilitatea în „Superîndrăgostiți”, o piesă ce emană romantism și emoție. 

Melodia dezvăluie o poveste cu versuri puternice ce-și propune să atingă inimile celor care se lasă în brațele iubirii. Artista are parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, așa că a decis să își împărtășească propriul basm pe care îl trăiește alături de tenismenul Victor Cornea, odată cu videoclipul single-ului „Superîndrăgostiți”. Producția muzicală promite să devină un imn al iubirii pentru cei care îl ascultă. 

„Orice inimă de gheață se topește când are parte de iubire profundă și autentică, iar eu după multe lecții de viață trăite și învățate, sunt mai fericită ca oricând și îmi cânt povestea de dragoste. «Superîndrăgostiți» este despre iubirea divină care transcende timpul și distanța și te împlinește la cel mai înalt nivel”, afirmă Andreea Bălan.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori”, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei.

Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta”, „Dor de casă”, o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, „Acum” și „Băieți cu inima în blugi”, scrie canal33.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia distrus viata sportiva
3
0
Daca si maimuta asta pitica e cantareata, nu mai zic nimic...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510