REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Andreea Bălan, replici acide pentru Cheloo: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută”

Andreea Bălan, replici acide pentru Cheloo: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută”

A.F. 16 mai 2023 | 00:00 929

Andreea Bălan a pregătit mai multe replici acide pentru Cheloo și i le-a spus pe toate la „iUmor”. Artista și-a adus aminte de melodia în care juratul show-ului de la Antena 1 a ironizat-o.

Andreea Balan, replici acide pentru Cheloo: „Ce faci tu in juriu poate sa faca si o surdomuta”Andreea Bălan, Cheloo

În ediția de duminică seară, Andreea Bălan a urcat pe scena de la „iUmor”, unde a pregătit un roast pentru jurați. Spre mirarea tuturor, cântăreața a venit cu textul învățat de acasă și nu l-a citit de pe foaie, așa cum obișnuiesc să facă alți invitați.

Artista nu a uitat când Cheloo a lansat melodia „Playback”, unde trupa Andre era ironizat. După 20 de ani, Andreea Bălan s-a gândit să îi dea o replică acidă artistului.

„Cheloo, n-am uitat când cântai alături de trupa ta instrumental-vocală, Paraziții, celebrul hit Playback când certai mai multe formații, inclusiv pe noi, Andre. Recunosc, am mai făcut și playback în trecut, dar acum, uitați… am rezistat! Am o familie, sunt mămică, am făcut autostopul în America Express, merg pe patine, fac acrobații… Acum, după 20 de ani, uită-te la tine, dragă Cheloo. Suntem față în față, în continuare în viață și tot așa cum spuneai pe vremuri… Chiar, cine te mai ascultă? Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”.

Andreea Balan, replici acide pentru Cheloo: „Ce faci tu in juriu poate sa faca si o surdomuta”

Replica juratului nu a întârziat să apară și i-a răspuns într-un mod ironic. Cheloo i-a greșit numele intenționat Andreei Bălan, spunându-i pe numele colegei de trupă. „Domnișoară Andreea Antonescu, te rog, vino să îmi iei locul!”.

„Să știți că și eu am o parte slabă, care mă face vulnerabilă și nu mă refer aici la Andreea Antonescu”

Andreea Bălan a avut o glumă acidă și la adresa bunei sale prietene, Andreea Antonescu, însă nici pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea nu i-a iertat.

„Supușii mei, bine v-am găsit! (…) Știu că toți mă vedeți ca pe o tipă de fier, fără suflet, dar să știți că și eu am o parte slabă, care mă face vulnerabilă și nu mă refer aici la Andreea Antonescu. (…) Am fost percepută greșit. Am fost acuzată că la America Express am construit o bisericuță, dar, dacă nu construiam acest grup organizat, Bordea era în continuare la Capatos și tu erai la alcoolici anonimi, dar nu pentru că era alcoolic. Ați câștigat datorită mie! V-am construit după chipul și asemănarea mea”.

Și a continuat: „Deci, ce v-a adus strategia mea? O emisiune ca «iUmor» care, datorită vouă, azi depășește audiența chiar și a teleshoppingului. În finală, ați învins și pentru că ați alergat mai repede, dar și pentru că eu aveam în echipa mea o femeie însărcinată. Am crezut că poate compensează asta cu Cortea, că tu mereu păreai că aștepți un copil, dar mi-am dat seama că, de fapt, îl așteptai pe Bordea, că el tot timpul era în urma ta”.

Artista, care face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva!”, și-a adus aminte de momentul în care a reușit să-l convingă pe Cătălin Bordea să îi care bagajele la America Express.

„Ați spus că v-am terorizat. Păi, de ce? Că v-am pus să îmi cărați bagajele? Păi eu credeam că la Antena asta face Bordea. (…) Atunci când cineva a spus că de cântat, dansez foarte bine, voi ați râs. Cu muzica mea am umplut stadioane, Cheloo la fel, doar că el le golea. (…) L-am salutat și pe Dan Badea, dar cu mobile și decor, numai de bine!”, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768