REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Andreea Bălan, super sexy în Dubai! Artista se relaxează pe lux și opulență

Andreea Bălan, super sexy în Dubai! Artista se relaxează pe lux și opulență

A.F. 12 iunie 2024 | 00:00 450

Andreea Bălan (39 de ani) o ține din vacanță în vacanță atunci când nu e ocupată cu concertele. Nici bine nu s-a întors de Roland Garros, un vis împlinit pentru ea, acolo unde a jucat iubitul său tinerel, Victor Cornea, și de unde le-a adus celor două fetițe ale sale câte un echipament complet de tenis, că a și plecat din nou.

Andreea Balan, super sexy in Dubai! Artista se relaxeaza pe lux si opulenta Andreea Bălan

De această dată, Andreea Bălan se află în Emiratele Arabe, în Dubai, alături de mama ei și de Ella și Clara care nu mai contenesc să se joace la piscina de la Palazzo Versace, acolo unde le-a dus mămica lor celebră, și unde o cameră costă de la 1137 lei până la 5849 lei / noapte în funcție de servicii și facilități. 

Andreea Bălan obișnuiește să petreacă mereu timp de calitate alături de fetele ei. Acum le-a plimbat în Dubai și au vizitat superbele grădini Miracle Garden, satul Strumfilor și mai multe atracții pentru copii. Ella și Clara sunt super încântate și au un zâmbet larg pe buze pentru că mămica lor le răsfață din plin.

Andreea Balan, super sexy in Dubai! Artista se relaxeaza pe lux si opulenta

"Am dormit puțin și am aterizat direct în piscine. Ella și Clara adoră bălăceala. Urmează câteva zile de distracție și fericire la grade înalte!", a notat Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram!

Andreea Bălan nu ratează nicio ocazie de a filma câte un videoclip de câte ori merge în Dubai. În curând ea va lansa piesa "Ploaie de vară" și pentru asta deja a început să facă promo postând poze cu ea de la piscina din Dubai,  într-un costum de baie incendiar, alb, din două piese, extrem de decupat. Comentariile și complimentele la adresa vedetei au început astfel să "curgă".

„Tu ești visul meu!“

Are o vară plină de spectacole și evenimente dar de fiecare dată când pleacă din țară, Andreea Bălan montează filmulețele din vacanță pentru canalul ei de Zoutube, acolo unde își descrie pe larg experiențele. Așa a făcut și cu plecarea la Roland Garros, fiind nedespărțită de iubitul său, Victor Cornea.

"Eu plec al unul dintre cele mai tari turnee din lume, la Roland Garros, să îl susținem pe Victor. Mi-a povestit că Roland Garros este poate cel mai important grand slam pe care l-a visat de mic!", a povestit Andreea Bălan pe canalul său de youtube iar iubitul său a suprins-o spunându-i extrem de hotărât: "Tu ești visul meu!".

Andreea Balan, super sexy in Dubai! Artista se relaxeaza pe lux si opulenta

Andreea Bălan nu își mai încape în piele de fericire când este lângă Victor Cornea așa că îl copleșește cu declarații de dragoste: "Te iubesc, îl iubesc, îl iubesc, nu mai pot! Îl iubesc!", a mai adăugat cântăreața care e fericită că în sfârșit partenerul ei de viață  s-a ținut de promisiune și a dus-o și pe ea la Roland Garros, mai ales că au împlinit și un an de relație în care au călătorit extrem de mult împreună, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păcat cal aburește și ii strica cariera băiatului,are fata experienta
0
0
Balana cea fara de talent in Dubai, paradisul boarfelor.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510