REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Andreea Bănică își caută menajeră și vrea să își deschidă hotelul de la Eforie

Andreea Bănică își caută menajeră și vrea să își deschidă hotelul de la Eforie

Replica API 4 mai 2022 | 00:49 6659

Cântăreața constănțeancă, Andreea Bănică, a decis că e timpul să apeleze la ajutor. Astfel, aceasta caută o persoană care să aibă grijă de familie și copii. Cum este și normal, există și cerințe, între care să nu aibă probleme medicale și să nu aibă obligații. Artista este foarte ocupată cu cariera, dar și cu hotelul din Eforie Nord, pe care îl va deschide vara aceasta.

”M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă dornică să vină în familia noastră, să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, care să îngrijească casa, să gătească și să nu aibă obligații. Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. Oferim și locuință de serviciu. Noah Andrei, Sofia Maria, Lucian și Andreea”, este mesajul Andreei Bănică.

Artista chiar declara recent că este foarte ocupată și că ajunsese, la un moment dat, să se întâlnească cu soțul ei doar pe scări.

Vara aceasta deschide hotelul din Eforie

Menționăm că, pe lângă cariera artistică, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt ocupați și cu deschiderea hotelului din Eforie Nord, situat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 46. Aceasta chiar spunea pe 12 aprilie, când a postat o poză cu soțul ei: ”Acele rare momente când facem o poză împreună. Pai nu e normal sa o shareuiesc? Poza are și o poveste! Am sărbătorit cu o saramura de pește la @pescarialuimatei, știind că vara asta vom deschide hotelul la care am muncit 2 ani! Este proiectul nostru de suflet și dorința mea din copilărie (de a avea o pensiune la mare)! Happy day cu vesti bune”

Citește detalii aici: Iată hotelul Andreei Bănică, de la Eforie: „Trebuie să îi alegem un nume și la anul îl inaugurăm“

Precizăm că Andreea Bănică este împreună cu Lucian Mitrea de mai bine de 20 de ani, având o căsnicie de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah.

A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus.După aceea a urmat o carieră solo, câștigând premii la festivaluri ca: Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, Mtv European Music Awards sau Balkan Music Awards. Piesele ei Love In Brasil și Sexy au ajuns numărul unu în topurile din România, Bulgaria și Serbia. Artista este născută în Eforie.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"... si sa ne daruiasc tot ce este mai frumos din experienta vietii ei.. " Da' nu vrei si un rinichi? Doar zic...
0
0
Cat ai soopt pt hotel
0
0
Menajera se va ocupa si de barbat. Intreb pentru o prietena...
1
0
ea nu poate avea grija de casa si copii ? e prea duamna ?
1
0
O pannaramma
0
0
Cine-i asta ? O recunoaste cineva?
2
0
Ce s-a slutit si asta prin plastifiere, brrrr....
0
0
Un hotel care ocupa o parte din faleza si a distrus un spatiu verde.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768