REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Andreea de la Mireasa, mesaj emoționant pentru Radu, tatăl fetiței ei, cu ocazia zilei de naștere

Andreea de la Mireasa, mesaj emoționant pentru Radu, tatăl fetiței ei, cu ocazia zilei de naștere

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 290

Vă mai amintiți de Andreea și Radu? Ce doi îndrăgostiți au fost concurenți în emisiunea Mireasa, în sezonul 2 și 3. La finalul anului trecut, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Eden Maria. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis fosta concurentă tatălui fetiței ei cu ocazia aniversării zilei de naștere.

Andreea de la Mireasa, mesaj emotionant pentru Radu, tatal fetitei ei, cu ocazia zilei de nastere

Andreea și Radu, cei doi foști concurenți din emisiunea Mireasa, sezonul 2 și 3, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță. În urmă cu ceva vreme, invitați la Xtra Night Show, aceștia au povestit cum a început, de fapt, relația lor. Andreea ar fi fost cea care a făcut primul pas și i-ar fi scris pe rețelele de socializare, după care au început să se întâlnească. Ulterior, Radu i-a cumpărat un bilet de avion spre Londra, iar tânăra a mers la el și de atunci au rămas împreună.

Andreea de la Mireasa, mesaj emoționant pentru Radu, tatăl fetiței ei

În urmă cu puțin timp, Andreea, fosta concurentă la Mireasa, a făcut o postare emoționantă pentru tatăl fetiței ei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Tânăra și-a început mesajul de pe rețelele de socializare mulțumindu-le părinților fostului concurent pentru că i-au dat viață.

"Astăzi aș vrea să le mulțumesc părinților tăi pentru că ți au dat viața și ești alături de mine. Brațele tale sunt precum casa mea, unde îmi găsesc fericirea și liniștea. Zâmbetul tău, dragostea pe care mi-o oferi și faptul că mă faci mereu să râd îmi fac viața mult mai frumoasă. Îți mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul pe care mi-l oferi necondiționat.Ești acea persoană deosebită care mă ține de mâna și mă ascultă zi și noapte, care îmi redă liniștea atunci când totul merge rău și alături de care totul este mai frumos.
    La mulți ani!
    ​Te iubesc !", a scris Andreea pe rețelele de socializare.

La finalul anului trecut, Andreea și Radu au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi se înțeleg de minune iar fericirea li se citește pe chip. Dovadă stau imaginile pe care cei doi le fac publice frecvent pe rețelele de socializare.

Andreea a mărturisit că a slăbit pentru a fi împreună cu Radu

În urmă cu ceva vreme, invitată în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, Andreea a mărturisit că a slăbit pentru a fi împreună cu Radu. Tânăra spunea că trecea printr-o mini depresie și din această cauză acumulase câteva kilograme iar iubitul ei i-a spus că, dacă va slăbi, o va lua și pe ea în Anglia, după el.

„Trecusem printr-o perioadă de mini depresie, mă îngrășasem foarte mult. Eram cum sunt acum graviduță, chiar mai rău. El mi-a spus ”Pentru sănătatea ta și pentru noi, dacă vrei să faci ceva, trebie să faci în primul rând ceva pentru tine. Tu dacă slăbești în perioada asta în care plec eu, eu te iau după mine” și eu ambițioasă, am zis ”bine, așa facem”. De atunci am rămas împreună. Am slăbit, asta s-a întâmplat în august, în octombrie mi-a luat bilet să vin. Cred că slăbisem 9-10 kilograme.”, a povestit Andreea la Mireasa - Capriciile Iubirii, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303