REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Andreea Esca, avertisment: ”Nu cădeți în capcană”

Andreea Esca, avertisment: ”Nu cădeți în capcană”

Andreea CONDURACHE 29 ianuarie 2024 | 00:00 1458

Andreea Esca a ajuns să fie exasperată de falsurile apărute cu ea.

Andreea Esca, avertisment: ”Nu cadeti in capcana”Andreea Esca

”În fiecare zi apar noi și noi `reclame` FALSE, în care este inclusă imaginea mea, fotografii sau video, realizate de escroci care folosesc Inteligența Artificială sau pur și simplu îmi alătură poza unui mesaj ireal. Am văzut chiar și așa zise `interviuri` cu mine… Și pentru că unele sunt foarte bine realizate, vă avertizez să fiți foarte atenți, pentru a nu cădea în aceste capcane… Mulțumesc și să aveți un sfârșit de săptămână cât mai plăcut!” a scris Andreea Esca.

Spațiul virtual a ajuns să fie inundat de mesaje promoționale false realizate cu Inteligența Artificială. Victime sunt oamenii care sunt păcăliți, dar și personalitățile publice a căror imagine este folosită în mod înșelător.

”Să ne ferească Dumnezeu unde am ajuns cu aceste rețele”, ”A apărut și cu președintele României!”, ”La fel și Mugur Isărescu și mulți alții”, La fel și Mugur Isărescu și mulți alții”, ”Am raportat câteva! Egal cu 0 la câte sunt!”, ”Am raportat și eu câteva pe Youtube, una era chiar cu tine”, ”Au apărut și cu alte persoane, AI este folosită în mod greșit ca și democrația” au fost doar o parte din reacții, conform dcnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine de mine că nu prea mi a plăcut niciodată de Esca,deci n aș lua ce recomandă ea.Si n general mai bine de mine pentru că nu mi au plăcut vip urile.Zic de vip urile din tele, tenis,fotbal,politică,cine,modă, în general idoli de doi bani,fără aport real la bunăstare,educație, cultură, bla,bla,bla.Deci ,avantaj eu.
1
0
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
4
Nu e nimic nou. E aceeasi marie dar cu alta palarie. Schema nu e noua, doar imbracata in haine noi. Fraierul e acelasi.
4
1
Marile civilizatii s au autodistrus , asta facem si noi cu Ai
4
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677