REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Andreea Esca bate cu pumnul în masă: Milităria dată jos din pod funcționează în continuare în educație

Andreea Esca bate cu pumnul în masă: Milităria dată jos din pod funcționează în continuare în educație

A.F. 17 mai 2024 | 00:00 276

Celebra prezentatoare a știrilor PRO TV Andreea Esca spune că în ceea ce privește educația copiilor încă e nevoie de limite și de disciplină și că părinții care le permit micuților prea multe capiricii au șanse mari să eșueze în procesul educativ.

Andreea Esca bate cu pumnul in masa: Militaria data jos din pod functioneaza in continuare in educatieAndreea Esca

Andreea Esca nu e pro relaxare când vine vorba de educație

„Eu nu știu să spun asta, pentru că trebuie să fie făcute niște calcule serioase (n.r. despre tinerii de pe Tiktok care promovează lucruri negative). Pe de altă parte, în general toate aceste lucruri care ne șochează nu sunt multe, sunt puține, și atunci ție ți se pare să sunt mulți, dar ei de fapt sunt 5%. Eu nu am datele necesare să spun dacă e real, însă cred că pe vechi, a da milităria jos din pod funcționează în continuare, cred că a fi prea relaxat nu e în regulă.”, a declarat Andreea Esca în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Andreea Esca spune că un cunoscut pediatru american i-a explicat că limitele sunt importante și necesare.

„Eu am vorbit cu un medic pediatru american și omul ăla mi-a explicat inclusiv treaba asta: „Trebuie să le impuneți inclusiv limite. Din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor, și îi întrebam cum sunt părinții voștri, niciunul nu a răspuns foarte mișto, cool, spuneau că nu le pasă”. Deci nu era cu o notă pozitivă, trebuie să vă țineți de limite. Limitele sunt foarte importante și să te ții de ele.”, a mai spus prezentatoarea TV. citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677