REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Andreea Esca, fermă în ceea ce privește căsătoria dintre Alexia Eram, fiica ei, și Mario Fresh

Andreea Esca, fermă în ceea ce privește căsătoria dintre Alexia Eram, fiica ei, și Mario Fresh

Valentina CAMARA 8 februarie 2023 | 00:00 1325

Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram, sunt foarte apropiate. Cele două vedete au o relație mamă-fiică model, așa că nu este de mirare că prezentatoarea TV are câteva cuvinte de spus despre o posibilă căsătorie între copilul ei cei mare și Mario Fresh.

Andreea Esca, ferma in ceea ce priveste casatoria dintre Alexia Eram, fiica ei, si Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de ani întregi, iar mama influenceriței a fost de acord cu relația celor doi încă de la început.

Andreea Esca nu crede că este încă timpul ca fiica sa să facă pasul cel mare

La fel ca orice poveste de iubire care datează de ani întregi, și relația Alexiei și a lui Mario a mai avut suișuri și coborâșuri.

Pentru că practic au crescut și au devenit tineri adulți împreună, între cele două vedete s-a format o dragoste adevărată.

Chiar dacă celebra prezentatoare TV este în totalitate de acord cu povestea de iubire dintre cei doi, aceasta crede că nu este încă vremea ca cei doi să meargă la altar, și asta din cauza faptului că sunt încă foarte tineri.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca.

Cu puțin timp în urmă, și Alexia a mărturisit că, contrat anumitor zvonuri, nu are încă gânduri de măritiș, chiar dacă unii dintre fanii acesteia și-ar dori să o vadă în rochie de mireasă.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a spus Alexia, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ttiganii si manelizdele fata ca iepurii,de la 14 ani.asa ca,baga mare ... ce nume,eram, mario,te dor fflocii..
0
1
Bravo CITITORU!! Eu de ce xic JURNALIZDE JURNApyzde da KakaMakaOaka !! Stiri de toata KAKADANDANAUA !!
0
1
Pfff... Celebra prezentatoare (cititoare de prompter) și fiica influiensăriță, vedetu Mario Freș, ce ccăcat de știre. Plm
0
1
Stie cineva ce meserie are fetitza Dnei Esca! Pana la urma el are o meserie de viitor! Sa fie sanatosi! Nu ne ajuta cu nimic daca odrasla se marita sau nu!
3
1
mumasa a stiut ce vrea, fisa incearca vreo cativa!
1
1
il ia, om il face pe proaspatu. Da nu cred ca nu e jidov, e tziganoi.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303