REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Andreea Mantea și Simona Pătruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

Andreea Mantea și Simona Pătruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

Mirela PASCAL, Ana Maria LIPAN 14 octombrie 2023 | 16:45 12745

Sâmbătă, 14 octombrie, toată cremă a postului de televiziune Kanal D și-a dat întâlnire la Constanța, în Ego, la nunta lui Bursucu și a Andreei, fiica afaceristei Sorina Hortolomei! Cei doi, după o relație de 11 ani, și-au unit destinele, cununia civilă având loc chiar pe plajă, unde ofițerul de stare civilă a fost viceprimarul Ionuț Rusu. De la eveniment nu avea cum să lipsească Andreea Mantea, bună prietenă cu Bursucu, și nici prezentatoarea știrilor Kanal D, Simona Pătruleasa.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

Bursucu s-a căsătorit civil și religios cu Andreea Șerban, femeia cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani. Evenimentul a fost mult așteptat de familia și prietenii cuplului, petrecerea de nuntă având loc în clubul Ego.  Ceremonia a fost oficiată de viceprimarul Ionuț Rusu, care a transmis și un mesaj cu această ocazie, pe pagina oficială de Facebook. "Ca de fiecare dată, este o mare bucurie și onoare pentru mine oficierea unei căsătorii !  Fericirea ce se citește pe chipul tinerilor căsătoriți trimite către cei din jurul lor o energie aparte.  Casă de piatră Bursucu și Georgiana!", a transmis acesta.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

Locația aleasă de cei doi a fost aranjată așa cum vezi doar în filme, totul fiind alb în jur, de la flori, la scaune până la covorul pe care vor călca mirii, și doar marea albastră, care se vede perfect de la fereastră, mai animă locul.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

Prezentatorul de la ”Roata norocului” a ales pentru ziua cea mare să poarte un costum alb-negru, format din pantaloni negri și sacou alb, nuanță pe care a ales-o și pentru cămașă, iar pentru petrecerea de la restaurant a optat pentru un sacou negru.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

Rochia miresei a fost creată de Cătălin Botezatu. „Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment. Eo rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut”, a spus Andreea.

 

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Videostânga- Sorina Hortolomei

Video:

Bursucu și Andreea au invitat la nunta lor peste 300 de persoane. Deși a fost pusă pe lista de invitați, Teo Trandafir nu va veni la nunta fostului ei coleg de emisiune.  „Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a spus Teo Trandafir.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

În schimb, Andreea Mantea a făcut act de prezentă și nu singură, ci însoțită de fiul ei, David. Andreea a purtat o rochie albă, lungă, care i-a pus în evidență silueta.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

La eveniment a participat și prezentatoarea TV Simona Pătruleasa, care a purtat o ținută neagră, simplă. Simona a fost atât de impresionată de mașina de epocă a mirilor, încât s-a fotografiat alături de automobil. Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

Nici colega de platou a lui Bursucu, Ana Maria Barnoschi, nu a lipsit. Și aceasta a optat pentru o ținută simplă, neagră.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Video

La capitolul mâncare, mirii au a ales să combine bucătăria rafinată cu cea tradițională, astfel că invitații se vor delecta cu preparate precum: un aperitiv bogat, sarmale în foi de varză cu mămăligă, ardei iute, smântână, și bacon; file de biban de mare cu piure de țelină, broccoli, chipsuri de păstârnac, sos cu unt și lămâie; mușchi de vită argentiniană, pulpă de rață, piure cu trufe, sparanghel, roșii cherry confiate și sos.

Andreea Mantea si Simona Patruleasa au eclipsat clubul Ego, la nunta lui Bursucu! Videosursa foto: wowbiz.ro
 
"Avem tradiționalul aperitiv, tradiționalele sarmale, tradițională friptură, tradiționalul peste, însă cum vor arată ele rămâne de văzut. Clar, tradiționale în adevăratul sens al cuvântului vor rămâne sarmalele”, a spus Bursucu. Cât despre tradiții... ”Nu avem tradiții de respectat și nu se va fură mireasă. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasă nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor  veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasă.", a declarat Bursucu, potrivit wowbiz.ro.

Mireasa este fiica Sorinei Hortolomei

Precizăm că Andreea Șerban, soția lui Bursucu, este fiica unei cunoscute afaceriste din Constanța, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu. Cele două sunt implicate în mai multe afaceri împreună, inclusiv Alremi SRL, Aqualand SA, Galactica House SRL, Galatap, Galamob, Mehmetoglu, Millenium Global Development şi Mosqmad SRL (aflată în dizolvare şi deţinută împreună cu fratele său, Ioan Mădălin Hortolomei Moscu). 
 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine i bre asta cu ciufu ridicat in cap? pe unde o arde si asta? ce bursuc frate ca arata ca un porc mistret!
1
0
Mwie cu kkt m****a larga și ana sparta!
4
0
Pentru vacile care au scris articolul... Să-mi luați cardanu'-n gură de mwiste libidinoase!
3
0
cine e para sutele astea?, doua pasari calatoare, c***i la nunta altuia la fel k ele ,,aceeasi e***e, ne interesant articol, de 2 lei
7
1
DNA are treaba multa. Cu bogatanul miliardar Chitac si cu mafiotul machiavelic Vintila. Ironie, prostilor.
5
0
Nu stiu ce-a fost in capul meu sa imi asociez imaginea cu insalubritatea astora. In fine, am facut-o...
5
0
Holland, cu Ho, de la Hotzie.
5
0
Un bursuc nesuferit si p***t! Casa de rahat!
10
0
De la DNA nu a fost nimeni " invitat "?!
13
2
Toate pușlamalele care fac umbră pământului degeaba
16
0
Crema plasticatelor .sa nu intrați in apa ca poluări cu plastic marea.mai scăpați si Botox si adio plaja la anul.va-n cioc de rapandule.
17
1
Patruleasa arata ca un travestit. Oare mai au botox în București?
25
0
Mananca si el o paine...
15
0
P-asta il cheama Bursucu' si in buletin? Mare realizare ca la 40 de ani sa te numeasca lumea bursuc si sa nu iti stie numele decat mama si nevasta.
23
1
Ce tunsoare de prostanac ai!
21
2
Hortolomei/Sa ne Kacam pe ei
16
1
Gina-Sorina, sageata lui Mazare si Rusu-Spaga, vamuitorul evenimentelor sponsorizate de Primarie.
31
1
Hortolomei. Cu Ho, de la HOatza.
23
1
casa subterana de piatra
13
2
Niste P.ANARAME !
22
1
De pe jos si termopanele de mare angajament, la fel ca tinutele mirelui si al donsoarei de onoare. Nu stiu ce afacerista e soacra, dar nivelul general e de China Mall
33
1
Asta e nunta la 40 de ani, mai are putin si intra la andropauza
46
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166