REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Andreea Marin, despre ipostazele sexy în care se pozează. „Mă simt iubită și iubesc”

Andreea Marin, despre ipostazele sexy în care se pozează. „Mă simt iubită și iubesc”

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 442

Andreea Marin, Adrian Brâncoveanu

De mai bine de doi ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi locuiesc împreună și se înțeleg foarte bine, lucru care se reflectă și în atitudinea ”Zânei”. Vedeta radiază de fericire și recunoaște că se simte iubită și iubește. În ultima perioadă, toți au observat ipostazele sexy în care Andreea Marin apare în imaginile postate pe contul de socializare. Aceasta a venit și cu o explicație.

„E, am mai întinerit și eu. Da, recunosc asta (n.r. că dragostea o întinerește). Știi cum e, acum ori niciodată! Ce-i drept, eu cred că fericirea se vede pe chipul omului. (…) Am mai crescut și eu și sunt femeie fericită la casa ei. Ce-i drept, mă simt bine în pielea mea, mă simt iubită și iubesc. În același timp, îmi doresc să fiu cât mai mult timp tânără pentru fetița mea. Vreau să fiu on model pentru ea. Acum a început și ea să se uite pe masa mea de machiaj și să aleagă… Se poate uita, dar încă nu are voie să aleagă”, a spus Andreea Marin la „Agenția VIP”.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au făcut naveta mai bine de doi ani, întrucât el era, la acea vreme, consulul României în Libia și locuia în Africa. Cei doi obișnuiau să se vadă la câteva săptămâni, acea perioadă fiind plină de minivacanțe. Între timp, familia s-a reunit, iar relația, deși a fost la distanță, a trecut proba timpului. Citește și

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care brancoveanu
0
0
Macar nu mai face parada mergi dracu mai pe blat.
3
0
Iar apare moldoveanca, parasuta asta, cu tinereii ei, sa ne povesteasca cat ii este de bine !? Ii schimba ca pe sosete..... si ne si povesteste, braveaza... ca tot suntem in postul pastelui.
4
0
...tu te vindeci repede ....alta intrebare ....pardon, alt barbat ?
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016