REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Andreea Raicu a uimit pe toată lumea atunci când a apărut complet nemachiată

Andreea Raicu a uimit pe toată lumea atunci când a apărut complet nemachiată

Replica API 1 decembrie 2021 | 00:00 1423

Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, și-a surprins admiratorii de pe Instagram, după ce a postat o imagine în care apare fără machiaj. Vedeta a vrut să le arate fanilor că nu poți fi întotdeauna impecabilă, chiar dacă ești persoană publică.

Andreea Raicu

„Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care sa ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză.

A fost o săptămână plină, intensă, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto și filmări zilnic care au dus la ten extrem de obosit. Sunt zile bune și zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu. Însă niciunele nu ne definesc. E atât de important să le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper să nu uiți niciodată asta”, este mesajul Andreei Raicu.

Ce spune Andreea Raicu despre căsătorie

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost, la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uratica rau! Ce ochi inrositi, ce cearcane are madam......
1
0
Luati maimuta de aici!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510