REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Andreea Raicu, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

Andreea Raicu, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

Ana Maria LIPAN 1 mai 2023 | 00:00 700

Andreea Raicu a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta a fost victima depresiei, scrie kfetele.ro.

Andreea Raicu, dezvaluiri cutremuratoare despre cea mai grea perioada din viata ei

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Cu o carieră de invidiat, fostul model a reușit de-a lungul timpului să ajungă la inimile publicului prin felul său de a fi. Mai mult decât atât, vedeta a avut întotdeauna parte de tot ce și-a dorit. Andreea Raicu a fost mereu invidiată de cei din jurul său pentru vacanțele de lux, mașinile scumpe și piesele vestimentare de colecție. În schimb, puțini sunt cei care știu despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta a făcut psihoterapie de la vârsta fragedă de 19 ani.

Andreea Raicu, victima depresiei

Andreea Raicu a dezvăluit în cadrul unui interviu care a fost cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta s-a confruntat cu depresia de la o vârstă fragedă, fiind pusă în situația multor tineri din ziua de azi, care suferă de această boală.  Potrivit spuselor sale, presiunea pusă la vremea respectivă de către lumea mondenă a avut un impact considerabil asupra vedetei de televiziune. Aceasta ajunsese să simtă că nu este suficient de valoroasă și nu mai putea să se iubească pe sine.

Andreea Raicu, dezvaluiri cutremuratoare despre cea mai grea perioada din viata ei

„Depresiile costă mult, mi se părea că niciodată nu sunt de ajuns, trebuia să fiu mai slabă, mai frumoasă, mai deșteaptă ca să pot să simt că mă iubesc oamenii sau că mă acceptă sau că sunt cumva bună și acceptată de oameni. Nu mă simțeam îndeajuns de valoroasă, realitatea e că nu mă iubeam deloc. ”, a mărturisit Andreea Raicu.

Mai mult decât atât, vedeta s-a aflat în poziția de a se gândi la suicid. Deși nu a recurs la acest gest extrem, acea perioadă a fost una de-a dreptul dificilă pentru ea.

„ Mi-am dorit să se termine această dramă și această durere pe care o simțeam, nu știu cum, dar voiam să se termine .”, a adăugat Andreea.

Andreea Raicu s-a luptat ani de zile, încă de la o vârstă fragedă, cu teama de abandon care a dus-o în pragul depresiei. Din spusele vedetei, trauma a luat amploare din cauza lipsei mamei sale.

Andreea Raicu, dezvaluiri cutremuratoare despre cea mai grea perioada din viata ei

”Am suferit foarte mult ca mama nu era acasă în perioada copilăriei, pentru că era însoțitoare de bord şi plecările ei au lăsat nişte traume foarte puternice. Îmi era foarte dor de ea când eram mică şi nu era şi asta mi-a influențat foarte mult viața şi veșnic am avut această teamă de abandon. După care am început să fac terapie pentru că presiunea pe care am simțit-o din partea presei, nu eram obișnuită şi cu revistele de paparazzi. Am avut la un moment dat o relație cu o persoană cunoscută şi atunci presiunea a fost extraordinar de mare şi a fost o perioadă în care oriunde mă duceam era cineva în spatele meu, un aparat de fotografiat, cineva care voia să știe ceva despre viața mea. Voiam să rămână doar a mea.”, a mai spus Andreea Raicu.

Din fericire, Andreea Raicu a reușit să treacă peste acele momente dificile din viața ei. Vedeta și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea, așa că a recurs la psihoterapie, încă de la vârsta de 19 ani.

„ Am făcut foarte multă psihoterapie şi am citit mult şi am vrut să înţeleg ce se întâmplă cu mine. Nu se poate să ai toate lucrurile astea pe care oricine şi le doreşte şi totuşi să nu fii fericit .”, a mai spus Andreea Raicu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303