REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Andreea Sasu a născut! Ea și Philipp Plein au publicat primele imagini cu bebelușul

Andreea Sasu a născut! Ea și Philipp Plein au publicat primele imagini cu bebelușul

A.F. 9 iulie 2024 | 00:00 230

Andreea Sasu și Philipp Plein trec prin momente extraordinare! Românca a născut cel de-al patrulea copil al creatorului de modă, un băiețel perfect sănătos! Cei doi au publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu bebelușul și au dezvăluit și ce nume va purta micuțul!

Andreea Sasu a nascut! Ea si Philipp Plein au publicat primele imagini cu bebelusulPhilipp Plein și Andreea Sasu

Bucurie mare pentru Philipp Plein! Andreea Sasu a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos, sâmbătă, 6 iulie. Este al patrulea copil al creatorului de modă. Cei doi au publicat primele imagini cu bebelușul pe rețelele de socializare.

De asemenea, designerul a scris și un mesaj emoționant, dezvăluind și care este numele copilului. Băiatul lui Philipp Plein și al Andreei Sasu va purta numele de Hurricane Thor Thunder.

Andreea Sasu a nascut! Ea si Philipp Plein au publicat primele imagini cu bebelusul

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu - Hurricane Thor Thunder – s-a născut la ora 10:58 am (dimineață n.r). Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus. Îmi iubesc toți copiii în egalitate și nu îmi pot imagina o viață fără ei- Romeo/ Rocket/ Rouge și Hurrican. Tati vă iubește pe toți la nesfârșit… Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot!”, este mesajul emoționant publicat de Philipp Plein, pe pagina sa personală de instagram. 

Philipp Plein mai are trei copii

Philipp Plein a devenit tată pentru a treia oară, atunci când Lucia Bartoli l-a adus pe lume pe Rouge Sky Galaxy. Philipp și Lucia mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai 2022. Totodată, creatorul de modă german mai are și un alt fiu, Romeo Prince, în vârstă de 11 ani, rezultat în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia. Plein și-a ținut, însă, ascuns primul băiat, ceva timp, căci designerul a luptat pentru custodia acestuia ani întregi, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510