REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Andreea Tonciu spune că a trăit un șoc după ce a fost la cumpărături!

Andreea Tonciu spune că a trăit un șoc după ce a fost la cumpărături!

Replica API 20 februarie 2022 | 23:31 2901

Andreea Tonciu a avut parte de un adevărat șoc atunci când a mers la cumpărături. S-a întors acasă și a observat faptul că produsele erau expirate. Bruneta e hotărâtă să facă o sesizare la Protecția Consumatorului.

Andreea Tonciu

Când a deschis caserola cu carne, fosta concurentă de la „Survivor România” a simțit imediat mirosul înțepător al produsului, scrie national.ro.

Crede că a fost schimbată data expirării

„Cum sunt o femeie care îmi place să am totul pregătit, aseară mi-am făcut cumpărăturile ca să fac astăzi mâncare pentru Rebi. Printre acestea am luat și carne ca să fac ciorbă și o tocăniță.

Ce să văd? M-am apucat să fac mâncare și când am deschis caserola am observat că mirosea în ultimul hal.

De ce schimbați data expirării? De ce se întâmplă asta? Nu vă este rușine că putem să ne îmbolnăvim? M-am spălat de trei ori pe mâini și tot îmi miros mâinile. Să vă fie rușine, nu este posibil așa ceva! O să fac sesizare”, a spus Andreea Tonciu, revoltată, pe Instagram, potrivit Playtech.

Unde mergea la toaletă, la Survivor

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România 2022, alături de Xonia, Roxana Ciuhulescu și Robert Niță din echipa Faimoșilor. În locul lor, în echipa roșie au venit Marian Drăgulescu și Natalia Duminică.

Tonciu a povestit şi ce condiţii a suportat la show-ul de la Pro TV.

„În două săptămâni, am fost doar o dată la toaletă. Nu era mâncată sora ta, ce voiai să dea? Nu aveam ce să dau. Nu aveam nici hârtie igienică. Te duceai direct în apă și gata”, a detaliat Andreea în emisiunea „La Măruță”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mancati la restaurant , nu mai gatiti acasa ,acolo nu vedeti ce se baga la gatit!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303