REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Andrei Duban: Mi s-a schimbat viaţa după ce mi-am micşorat stomacul şi am slăbit! Video

Andrei Duban: Mi s-a schimbat viaţa după ce mi-am micşorat stomacul şi am slăbit! Video

Replica API 30 mai 2022 | 08:09 8660

E suficient să petreci câteva minute cu actorul Andrei Duban şi te încarci cu energie. L-am întâlnit și noi pe actor la Olimp, în weekend, așa că nu am ratat ocazia să stăm de vorbă cu el și… să ne încărcăm cu energie. Andrei Duban a dezvăluit cum a reușit să scape de kilograme, care e secretul unei căsnicii reușite, dar ne-a spus și că își face bagajele să se mute pe litoral, împreună cu familia, așa cum, de altfel, face în fiecare an.

Andrei Duban, Mirela Pascal (Replica de Constanţa)

În debutul interviului, Andrei Duban a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult și cum i s-a schimbat viața de la operație.

Da, m-am întâlnit cu medical și mi-a micșorat stomacul. Sunt genul de persoană publică care recunoaște acest lucru. În urmă cu un an și două luni m-am operat, operația de micșorare a stomacului mi-a schimbat viața. Sunt alt om. Mănânci ca un bebeluș, nu e greu, reînveți să mănânci. Se umple repede instalația, trebuie să mănânci puțin, să te lupți cu creierul și cu poftele”, a spus Duban.

Cea mai fericită pentru kilogramele pierdută este Grațiela, soția lui Andrei Duban, care poate dormi și ea liniștită, după foarte mult timp. ”Grațiela a bucuroasă. Cel mai mult se bucură că nu mai sforăi noaptea. La noi se punea problema să dormin în camere separate. Am fi făcut-o, dar, uite că am avut noroc și, datorită operației, nu mai sforăi”, a spus actorul.

Întrebat care este rețeta unei căsnicii reușite, Andrei a dezvăluit: ”Cu Grațiela am avut mare noroc, e un om normal la cap. În 12 ani, ne-am crescut unul pe altul, ne-am cizelat unul pe altul. Încă ne facem să râdem unul pe altul. Nu este o rețetă. Încercăm în fiecare zi să ne surprindem și să avem grijă de nevoile celuilalt. Importantă este și comunicarea, iar elementul de bază care ne unește este copilul”.

Andrei Duban preferă sudul litoralului, decât Mamaia

Despre litoralul românesc, Andrei Duban spune că este a doua sa casă. Iar, dacă ar fi să aleagă între Mamaia și sudul litoralului, ar alege a doua variantă, fără discuție.

Litoralul este din ce în ce mai frumos, mai curat, mai organizat. În fiecare an se vede o îmbunătățire, ceea ce e foarte ok. Eu, de când mă știu, toate verile le petrec pe litoral. Litoral, vara, e a doua mea casă. Noi venim la sfârșitul lunii iunie și ne întoarcem la începutul lui septembrie. Până să se redeschide complexul din Olimp, am stat în Năvodari. În fiecare seară facem program clasic de varietăți, așa cum își dorește omul. Depinde de vârstă. În prima parte a vieții spuneam Mamaia, acum spun Sud. Are altă valoare… e liniștite”, a mai precizat Andrei Duban.

Interviul integral îl puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca cu voi!
0
0
draga mea Mirela, de ce nu-i ceri nr de tel al medicului???
0
0
Mirela, cum te-ai simtit cand Duban a afirmat asta??? Si cum a fost dupa ce te ai intalnit cu Murad? A fost ok cazarea pt tot weekendu primita de la Murad?mancarea? Diurna? Stii la ce ma refer. E clar de unde va incasati banii si acum este clar cine este in spatele articolelor anti R**u de la Mangalia. Tot weekendu ai stat la Olimp.cazare masa si diurna, intre ghilimele diurna, sponsorizarea probabil ca intra luni in cont. REPLICA cumparata deMurad. Ati ales cat sepoate de gresit.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768