REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Andrei Marga, fost ministru al Învățământului:

Andrei Marga, fost ministru al Învățământului:

A.F. 9 iunie 2023 | 00:00 527

Andrei Marga, fost ministru al invatamantului:

„Nimeni calificat corespunzător, confirmat de analize făcute publice, nu este printre autorii proiectului «România educată», vânturat în zilele noastre. Spre a trece prin voturi dăunătorul proiect, li s-a promis celor din învățământ, într-un articol al proiectului, mărirea de salarii. Dascălii au crezut în promisiune, dar articolul a fost eliminat de guvern, iar parlamentul a adoptat o încropeală ce nu servește, la drept vorbind, nici unui curent din societate și va trebui abolită. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plus ca si elevii vor respecta mai mult profesorii, daca au pregatire militara. Impunem si uniforma scolara si fara SMARTPHONE in scoala. Sa le fie permis cu telefoane clasice, d-alea de 50lei bucata, doar pentru convorbiri telefonice cu familia sau situatii de urgenta. Asa ar trebui sa arate lumea CIVILIZATA. Sa le fie permis doar accesul cu eBook Readers, in loc de manualele fizice care"ii cocoseaza", fiind ghiozdanul prea greu etc. Deci, imi mentin parerea din comentariul meu de mai jos. Profesorii sa faca pregatire militara pe o perioada de 3 luni de zile si sa primeasca"BONUS"+1500LEI lunar (salariu NET, adica vreo 2550lei brut) si sa fie ADAUGAT la salariul clasic de profesor. Astfel toata lumea are de castigat. Castiga si armata si profesorii si elevii si parintii si intreaga ROMANIE! DOAR ASA PUTEM DEZVOLTA INVATAMANTUL ROMANESC. Profesorii sa fie obligati sa poarte "uniforme de profesori", ci nu fustite scurte ala onIyfans, ci nu colanti, ci nu blugi mulati. LA SACOU / CAMASA!
22
0
Ce față are, zici că e frate cu Serghei Lavrov
6
6
Stiti vorba aia "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana"? Nu-i asa ca o stiti? Ei bine, am eu O SOLUTIE pentru grevisti!!! Profesorilor sa le fie acordata posibilitatea de a face stagiul militar pe o perioada de 3 luni (pregatire militara) si apoi sa primeasca timp de 10 ani un SALARIU NET de 1500lei lunar (2500lei salariu brut), adica salariu de REZERVIST adaugat la salariul actual de profesor. E bine asa? Apoi profesorii primesc mai multi bani, fara sa faca nimic, iar cand sunt chemati la datorie (in aia 10 ani) sa apere ROMANIA, sa ne dovedeasca faptul ca merita acele salarii mari pe care le cer prin greva / proteste / circ. PLUS DE ASTA, PROFESORII VOR AVEA DE TRECUT adevaratele examene psihologice din ARMATA, ceea ce ne ofera mai mare incredere in profesori, in momentul in care ne lasam elevii la scoala, "pe mainile lor". Nu cred ca am exagerat cu absolut nimic. Repet! Sa le fie oferita posibilitatea de a alege"BONUS"de +1500lei salariu NET (rezervist) pt 10 ani.
23
7
Uite! Imagineaza-ti, cititorule, ca am ajunge acum la alegeri anticipate, iar trolii rusi ai lui Prigojin din fabrica de troli (fondatorul mercenarilor teroristi globali WAGNER), ar manipula romanii precum au facut-o la BREXIT sau cand a castigat Trump, ori fascista putinista "sub acoperire" Georgia Meloni in Italia si asa mai departe (secretara celui mai bun prieten "intim" al lui Putin dintre liderii occidentali, BERLUSCONI). Deci, daca AUR reuseste sa instaureze HAOS in ROMANIA prin aceste greve si vom ajunge cumva la anticipate ACUM, atunci agentii rusi si trolii rusi vor incerca falsificarea alegerilor. Daca (DOAMNE FERESTE!) ar castiga AUR sau ar facea ALIANTA PSD+AUR+SOS, atunci astia ne scot din NATO. Odata iesiti din NATO, vor permite ca Rusia sa intre in ROMANIA prin DOBROGEA si sa atace Ucraina si prin Moldova si prin NORDUL ROMANIEI sa"TAIE" complet vestul Ucrainei" de NATO. Doar asa poate Rusia castiga. La schimb, Rusia ne inapoiaza BASARABIA+tezaurul de aur. "UNIREA"AUR
20
6
Si ca o completare: Putinistul dovedit MARGA este unul dintre cei care au discutat IN SPATELE USILOR INCHISE cu AURolacii/AURistii si sindicalistii aia burtosi. Adevaratul SCOP al acestor proteste/greve este, ghici ciuperca? ALEGERILE ANTICIPATE REPREZINTA "tinta" acestor populisti care au instigat sindcatele si aplaudaci sa faca "greva foamei". Pe buna dreptate, caci ca niste "fomisti" fac greva si cer "2-3 lei mai mult", dar aproape ca "ne vand tara" partidelor AUR/SOS in spatele carora se afla, EVIDENT, Rusia si China (in mod direct sau indirect, adica la fel cum au fost si in spatele republicanilor lui Trump. E logic. Daca Trump nu ar fi fost pus drept "conducere marioneta ruso-chineza" in SUA pentru un mandat, atunci nu am fi avut razboi nici in Ucraina, nici in SUDAN, nici in Taiwan/Iran/Moldova/Belarus/Kazakhstan, Georgia si pe unde mai urmeaza. A, da! Si in Serbia/Kosvo! Pana aici e totul clar? Practic, ei (AUR) vor sa ajunga la ALEGERI ANTICIPATE caci rusii o cer cu disperare.
19
4
in mandatul domiei voastre au aparut manualele alternative, care nu au fost o fericire .
3
2
Haha! De la contraofensiva ucraineana se trage, mosule! Jegul asta este o "conserva" putinista. A iesit iar "public" sa-si confirme INCA apartenta la putinism. Voi chiar credeti ca bufonul ala de doar 160cm inaltime, Dmitry Medvedev, crede toate aberatiile alea pe care le scoate pe gura? Bineinteles ca NU! Sotia lui e AGENT KGB. Amintiti-va ca piticul ala a fost "presedintele Rusiei"pentru 4 ani, cand i-a tinut "tronul" cald satanistului suprem Putin (Putler), caci legea nu-i permitea sa candideze pentru inca un mandat. Ei bine, ce incerc sa spun e faptul ca nu-l puneau"presedinte de rezerva", decat daca aveau mana pana la cot infipta in curuI sau. El este MARIONETA PERFECTA. Si aici am vrut sa ajung! Faptul ca bufonul Dmitry Medvedev iese cu aberatiile alea o data la cateva zile, se datoreaza faptului ca el trebuie sa CONFIRME apartenenta sa la satanismul putinist, la ( Z ). Se teme ca ii pune SOTIA agent KGB 2-3 picaturi metalice si dulci(OTRAVA) in borscht. La fel si MARGA"confirma"
18
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436