REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Andrei Neacșu a înlocuit-o deja pe Ilinca Vandici

Andrei Neacșu a înlocuit-o deja pe Ilinca Vandici

Andreea VREJOIU 18 iulie 2023 | 00:00 1194

Paparazzii CANCAN l-au surprins pe Andrei Neacșu, pe litoralul românesc, alături de o brunetă, care ar fi noua iubită a omului de afaceri. În timp ce Ilinca Vandici se dedică carierei sale și fiului ei, fostul ei soț pare că nu vrea să piardă deloc vremea.

Andrei Neacsu a inlocuit-o deja pe Ilinca Vandici

Andrei Neacșu pare că nu mai ascunde relația cu noua iubită, mai ales după ce oficial a devenit un bărbat liber. Omul de afaceri a fost filmat în timp ce avea gesturi tandre cu bruneta la plajă, în Mamaia Nord. Surprinzător este că noua femeie din viața lui Andrei seamănă leit cu prima lui soție, Corina Bogaciu. Prin oraș circulă vorba că omul de afaceri și bruneta cu care a fost la mare formează un cuplu de mai bine de un an.

Fostul soț al Ilincăi Vandici nu mai locuiește de luni bune alături de prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” și fiul lor, Zian. El s-ar fi mutat într-un apartament în zona de nord a Capitalei.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Deși au semnat actele de divorț de ceva timp, prezentatoarea de la Kanal D abia acum a confirmat totul, după ce în presă au apărut imagini cu tatăl fiului ei și altă femeie.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat prezentatoarea TV pentru WOWbiz.ro. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au unit destinele în 2017, iar la scurt timp au devenit părinții lui Zian.

Deși în urmă cu mai mult timp spunea că îi va ierta absolut orice soțului ei, inevitabilul s-a produs. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit după 7 ani de relație. Cei doi nu mai locuiesc împreună de o bună perioadă, iar soțul prezentatoarei de la „Bravo, ai stil!” s-a mutat într-un apartament pe care și l-a achiziționat recent în zona de nord a Capitalei.

Vedeta de la Kanal D a declarat în luna mai, că decizia a fost de comun acord. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu vor continua să comunice și să păstreze o relație civilizată de dragul copilului pe care îl au împreună.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, conform libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768