REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Andrei Versace, reținut de poliție: Aroganța care l-a costat scump pe cel supranumit „Regele fițelor“

Andrei Versace, reținut de poliție: Aroganța care l-a costat scump pe cel supranumit „Regele fițelor“

A.F. 1 aprilie 2024 | 00:00 1472

Andrei Versace a fost reținut de către poliție după un incident neobișnuit și spectaculos, care a amuzat și șocat pe toți cei prezenți. Cunoscut sub numele de "Regele fițelor", Andrei a făcut o intrare într-un mall din București complet dezbrăcat la bustul gol, într-o scenă ce părea desprinsă dintr-un film de comedie.

Andrei Versace, retinut de politie: Aroganta care l-a costat scump pe cel supranumit „Regele fitelor“Andrei Versace

Conform primelor informații, Andrei părea să fie într-o stare de ebrietate și, mai mult decât atât, a luat o sticlă de apă și a stropit pe toți cei din jur. Personalul mall-ului a intervenit imediat și a sunat la numărul de urgență 112. Ulterior, polițiștii au sosit la fața locului și l-au reținut pe Andrei, escortându-l la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat în legătură cu incidentul, conform Cancan.

Andrei Versace, pe numele său real, Andrei Pârvan, este un personaj notoriu în lumea mondenă a Bucureștiului. El și-a făcut intrarea în atenția publicului acum câțiva ani și a devenit cunoscut mai ales datorită interpretării sale de către Mihai Bendeac în diverse scenete comice.

Andrei Versace, retinut de politie: Aroganta care l-a costat scump pe cel supranumit „Regele fitelor“

Viața sa a fost mereu plină de evenimente controversate, iar acum a revenit în centrul atenției printr-un incident spectaculos - apariția sa dezbrăcat la bustul gol într-un mall, asemenea unei scene desprinse dintr-un film de comedie.

"Andrei Versace" a fost reținut de polițiști după un incident care a atras atenția într-un mall din București. Aproape dezbrăcat, purtând doar pantaloni scurți, acesta a intrat în locație, aparent afectat de alcool și de căldura de afară. Dând dovadă de un comportament neobișnuit, a luat o sticlă de apă și a stropit oamenii din jur, generând panică printre cei prezenți, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars cu cioroii. La munca cu ei sau la zdup
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677