REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Andreica, „Europol”: Pascu s-a drogat în Vama Veche cu copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în Constanța

Andreica, „Europol”: Pascu s-a drogat în Vama Veche cu copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în Constanța

A.F. 17 septembrie 2023 | 18:32 4874

Noi dezvăluiri despre petrecerea cu droguri la care a participat Vlad Pascu, cel care a provocat tragedia din 2 Mai. Invitat la emisiunea În Fața Ta, Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, a declarat că are informații că la petrecerea cu droguri au participat și copiii unor persoane publice și șefi de instituții din județul Constanța.

Andreica, „Europol”: Pascu s-a drogat in Vama Veche cu copiii unor persoane cu pozitii sociale si politice in Constanta

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Dacă vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere. La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile dlui Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt...

Jurnalist: Și v-ați interesat dvs, înțeleg.

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța.

Jurnalist: Inclusiv din Poliție?

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Nu, n-am identificat și nici n-am reușit să mergem atât de departe, până la urmă n-a fost acesta scopul. Au fost informații pe care le-am primit de la oameni, din dorința oamenilor de a spune unele lucruri.

Jurnalist: Deci la petrecerea aia au fost copiii unor șefi politici din județul Constanța.

Jurnalist: Cine sunt cele nouă persoane de la petrecere?

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Cred că ar trebuie să răspundă cei de la IPJ Constanța sau cei ai Parchetului, pentru că a fost deschis un dosar penal pentru consum și deținere de droguri și cred că și oamenii pot să spună pentru că nu am făcut noi o anchetă paralelă, n-avem timp de așa ceva. Am primit informații de la oameni ai locului care văd lucruri de ani de zile și de fiecare dată când apare câte un astfel de incident simt nevoia să spună aceste lucruri, scrie digi24.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu cine, cu fiisu lu Chitac??
1
3
Întrebați-l pe fiul fostului chestie de poliție , beizadeaua lui Popescu Victor , ca el vinde droguri și toate astea cu protecția tatălui fost chestor la IPJ Constanța !
4
0
Se drogau cu Raducu Mazare si toata gasca PSD tineret
5
1
Ai tai sa nu uite ca ți-au dat viață ca tu sa iei alte 2 vieți în decursul vieți pîna la vârsta pe care o ai Nu ești singurul prostan din țară asta sau de pe planeta pământ
1
1
Pletosule sistemul te vrea tuns Cum pledezi in situația în care ești Vinovat sau nevinovat? Câți bani crezi ca o sa mai cheltuie ai tai pentru curu tau aaa? Crezi ca bani cresc în copac Fi bărbată și iați fapta și mai iesi afara pe la vârsta de 50 de ani Pina atunci te cureți și tu de năduf și alea .
4
0
Sint sigur ca parinti lui si ar cheltui toată averea lor pe care au strîns o dea lungul timpului pentru copilul lor doar ca sa îl vadă în libertate stînd la masa toți 3 si mîncînd pateu pe pâine care pentru ei e mult mai prețios acest lucru lăsând la o parte bogăția pentru libertatea copilului lor
2
3
Nepoate întreabă pe parinti tai care au bani si nu sint fraieri dacă poate să îți cumpere produsul asta ieftin dar scump pentru tine în momentul de față pateu pe pîine in libertate ca tu sti ca e mai delicios si bun la gust decit ce primești la pachet de la ai tai
4
1
Ai prefera sa mănânci pateu pe pîine toată viața in libertate pînă îți bubuie ficatul sau sa stai la cușcă cati ani vor sa îți dea sistemul și sa mănânci pachetul ( fără pateu )pe care ți-l trimite ai tai de acasa ?
6
1
Cît pateu pe pâine ai fi instare toata viața ta sa mănânci ca sa scapi de situația în care esti dacă asta ar fi ultima soluție ca sa nu te duci la pucălie?
5
1
Asta se întâmplă țîncule cind nu asculți de mama și de tatăl tău oameni cu caracter frumos dar fără scrupule....care țiau dat viață ca tu mai țîrziu sa le aduci probleme pe cap la fel cum și ei la rândul lor au adus probleme altora lăsându-i in pwla goala pe străzi maidanezi
3
1
bă e unu care a fost rector la Ovidius din greșeală. trage ca nebunu ca are ADHD
3
1
La mached0ni, în Constanța, toți se droghează. Și ei și ele. E sport național. Mondenism. Mached0nii și la 50 de ani o ard în cluburi. Ele, fac campionat de pozat în costume de baie. Crăcănate, necrăcănate, se pozează în costume de baie ca la nuntă. Toate se cred dive, dar, de fapt, ele sunt niște petarde din născare. Ei, bărbații maked0ni, și le etalează prin oraș ca la piață. Alea din Eschibaba, Tistimelu, Ciamurlia și Camena, și-o trag cu soții de mână. E ceva normal la ei. Și le iubesc tare. Tandrețuri mari. Însă, ei sunt niște descreierați. Gândire tribală. Sunt ca, câmpiile de lucerna. Toți seamănă la caracter între ei.
22
1
Politia Cernavodă știe câți pești sunt in acvariu cate fetițe sunt duse pe cursa cate matroane primesc bani pe western union dar trebuie sa trăiască și ei bine să iasă la pensie la 45 de ani cu pensie speciale.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510