REPLICA ONLINE CONSTANTA

32° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
32° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Andrew Tate ar fi bolnav de cancer

Andrew Tate ar fi bolnav de cancer

Andreea VREJOIU 4 martie 2023 | 00:00 1957

Influencerul Andrew Tate ar fi bolnav de cancer. Este informația care apare pe surse în presa străină. Frații Andrew și Tristan Tate se află în arest preventiv de la începutul acestui an, de când au fost reținuți sub acuzații de proxenetism. Deși susțin că nu există probe împotriva lor, cei doi frați nu au reușit să scape de arestul preventiv.

Andrew Tate ar fi bolnav de cancer

În încercarea de a găsi o soluție, cei doi au angajat-o pe Tina Glandian, o avocată renumită din SUA, care i-a apărat în trecut pe Michael Jackson sau Mike Tyson. Recent, cei doi frați au cerut eliberarea din arest pe motiv că ar avea copii care au nevoie de prezența  lor fizică, deși acest detaliu despre viața lor intimă nu fusese dezvăluit. Judecătorii au refuzat categoric să îi elibereze, așa că acum, Andrew Tate încearcă o nouă strategie: Conform unor informații apărute în presa străină, Tate ar avea cancer mai exact o tumoră în zona plămânilor. Pentru a se trata, Tate ar vrea să fie lăsat să plece în Dubai, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bolnav pe patul de moarte si-ar manca de toate
1
0
Noroc cu arestul romanesc ca altfel nu descoperea boala
2
0
Peste noapte a dat TOATI BOLILE DIN LUME.FUTVA N GURA DE INTERLOPI,ZDRENTELE DRACULUI.
3
0
Bolnavi cancer după teancuri cu euro E o boalâ grea care nu se tratează nici politicieni de la noi
4
0
Da, da, toti borfasii se imbolnavesc dupa ce intra la parnaie... metoda asta e veche in puscariile din Romania, asa ca s-a gandit sa incerce si el. Iar tratamentul il poate face doar in Dubai... mai stai, mai stai, viata ca-n... parnai. Astia, cand o sa iasa din puscarie, o sa fie fratii Tatae.
13
0
Toți care ajung la puscarie ,brusc ii ia toate boalele, fi ți bărbați ma travestitilor, când ai încasat și erai mafiot nu mai erai bolnav
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436