REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
27.4° Constanța Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

Andrew Tate, criză de nervi în fața tribunalului: „Idioții de la DIICOT”. Video

Andrew Tate, criză de nervi în fața tribunalului: „Idioții de la DIICOT”. Video

Andreea VLAICU 23 august 2024 | 10:14 2330

Frații Tate au scăpat de închisoare în dosarul în care sunt suspectați ca au recrutat 34 de femei pe care le-ar fi obligat să producă materiale pornografice. Tristan Tate este cercetat acum sub control judiciar, în timp ce Andrew Tate a ieșit din sala de judecată cu măsura arestului la domiciliu.

Andrew Tate, criza de nervi in fata tribunalului: „Idiotii de la DIICOT”. Video

Cu toate că au primit măsuri mai blânde, frații au avut o ieșire nervoasă în fața Tribunalului București.Andrew Tate a spus că probele împotriva lui sunt înscenate și i-a numit pe procurorii DIICOT „idioți”. 0 seconds of 0 secondsVolume 33% Reclama se termină în 33  

„M-am mutat în România acum 10 ani. Am găsit o țară uimitoare plină de oameni minunați. Am promovat România în întreaga lume. Dacă spui numele României oriunde în lume, ți se spune: Andrew Tate trăiește acolo. Andrew Tate trăiește acolo. Nu am făcut altceva decât să promovez această țară, să spun lucruri fantastice despre România și despre români. Când oamenii îmi spuneau: Andrew, dacă țara e așa de frumoasă, de ce are o reputație atât de proastă? Iar eu răspundeam că e posibil să fie câteva uscături, câțiva oameni de proastă calitate care îi distrug reputația. Dar acum, idioții de DIICOT au venit acum și ne-au acuzat că mamele copiilor noștri sunt victime alte traficului de carne vie. Am fost amabil, am fost răbdător, am jucat după reguli, am respectat sistemul judiciar, am venit de fiecare dată când m-au citat. Iar ei au dat din nou năvală la mine acasă și spun că am traficat 35 de victime. Toate cele 30 de fete au depus mărturie în apărarea noastră spunând că nu s-a întâmplat nimic rău. Alte două sunt mamele copiilor noștri, iar alte două nici nu au călcat prin România. Au luat două fete la întâmplare și le-au pus să semneze. E o înscenare absolut dezgustătoare”, a spus Andrew Tate.  

Procurorii DIICOT au cerut pentru cei doi frați măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, însă judecătorii au respins propunerea pe baza comportamentului lor exemplar din perioada măsurilor preventive, potrivit digi24.ro

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pușcărie,confiscarea averilor și expulzarea din Romania
14
3
e pe mana cu militienii. trebuie sa mareasca shpaga da siauloatoncap
7
3
Se vede pe fata lui Tristan ca a scapat o caramea-n pantaloni dupa ce a iesit din Tribunal. I hope u`ll get jail for life. Matrix is real!
8
3
Toate saraciile din Constanta , spargatori de seminte in fata la pariuri comenteaza
13
5
Glonț în cap la maimuțoii ăștia doi și expulzați.
26
7
Justiție de doi lei,fac panaramele astea ce vor.Isi bat joc jegurile astea și de ei și de noi .
23
0
Justiție de doi lei.
21
0
Presa platita de 2 lei mananca k*t acum despre maimutoii astia ca sa uitam de doamna cu coasa care a plecat in concediu
18
0
dar , domnul Tristan , de ce se uita asa dubios ?! ce trip si-a luat ? :))
17
1
ca justitia rromana vrea spaga mai multa. Pestisorii o sa dea mai mult ca justitia spagara are cutitul si lingura in mana. Mmmwie cu kkkt la toti !!!
20
0
Expulzati si confiscata toata agoniseala la pesti astia 2..
29
1

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913