REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Andrew Tate îi critică pe tinerii care fac bani din criptomonede

Andrew Tate îi critică pe tinerii care fac bani din criptomonede

Valentina CAMARA 22 aprilie 2023 | 00:00 398

Rămași fără Bitcoin, după ce DIICOT le-a sechestrat portofelul electronic, frații Tate îi critică pe cei care fac bani din criptomonede. Andrew Tate a transmis un mesaj, în acest sens, în care își sfătuiește adepții să nu se încreadă în tinerii care câștigă bani de pe urma speculațiilor crypto. În urmă cu câteva luni, același Andrew Tate susținea contrariul, lăudându-se că folosește Bitcoin pentru a nu plăti taxe și impozite.

Andrew Tate ii critica pe tinerii care fac bani din criptomonede

La începutul lunii martie, procurorii DIICOT, care îi anchetează pentru trafic de persoane şi viol, îi anunțau pe frații Andrew și Tristan Tate că le-au extins sechestrul asigurător şi asupra criptomonedelor pe care le dețineau. În cadrul anchetei, celor doi le-au fost sechestrate și alte bunuri, între care și limuzinele de lux pe care le dețin.

Scăpat de pușcărie, aflat în arest la domiciliu, rămas și fără Bitcoin, Andrew Tate s-a dezlănțuit asupra celor care fac avere din tranzacțiile cripto, pe care în urmă cu câtva timp le lăuda. Într-un mesaj transmis adepților săi, acesta i-a criticat pe tinerii care s-au îmbogățit din astfel de tranzacții, iar acum pozează în oameni de afaceri și milionari.

„Există o nouă generație de tocilari. Crypto Kids care s-au îmbogățit în 2021 prin înșelătorie cu shitcoins și NFT. Banii făcuți ușor nu sunt în crypto. Au 20 de ani și nu au abilități reale, dar au de plătit chiria și averea lor în cripto se micșorează. Își cumpără un Lamboghini și niște ceasuri. Deschid conturi pe rețele sociale și se dau drept «oameni de afaceri». Ei vin cu o poveste despre succesul în afaceri reale, în ciuda faptului că au 20 de ani. De obicei, «agenție de marketing digital» sau alte prostii vagi care nu pot fi dovedite. Apoi încearcă să îți vândă secretele despre cum să faci bani.

Un tânăr de 25 de ani țipă la tine că banii se fac ușor. În ciuda faptului că și-a câștigat banii în cel mai ușor moment din lume pentru a te îmbogăți prin noroc chior. Nu pica în plasa lui! Ai încredere într-un câștigător la loterie în afaceri? A face bani cu un shitcoin este același lucru. 10.000 de shitcoins au eșuat, iar câteva nu… Acum acest tip este un expert? La 20 de ani nu vorbeam prea mult, nu aveam nici o înclinație să predau nimic. Eram prea ocupat să învăț. M-am antrenat cât mai mult posibil în fiecare zi pentru a deveni campion mondial în sportul meu”, le-a transmis Andrew Tate, adepților care îl urmăresc, conform clujust.ro.

Andrew Tate ocolea plata taxelor apelând la Bitcoin

Nu aceeași părere o avea același Andrew Tate despre criptomonede în luna ianuarie. Atunci când nu era vizat încă de anchete, iar procurorii nu îi confiscaseră rezervele de criptomonede. La vremea respectivă, același personaj le explica adepților cum să păcălească statul și să nu-și achite taxele, apelând la Bitcoin.

Într-un clip el se laudă cum a evitat taxele, investind în Bitcoin, evitând băncile tradiționale, prin intermediul unei platforme de streaming live pentru adulți, Chaturbate. Utilizatorii acestei platforme l-au plătit direct în Bitcoin și astfel nu a mai fost nevoit să-și achite datoriile către stat.

„Un alt motiv pentru a folosi Chaturbate este că vă vor plăti în Bitcoin. Este uimitor pentru că, să încerci să duci bani de pe aceste site-uri la bancă fără să plătești o grămadă de taxe este de fapt foarte dificil. Să presupunem că generezi trei, patru mii de dolari. Bang! Primești Bitcoin în portofel, gata. Fără taxe… nimic din rahatul ăsta”, povestea Tate într-un videoclip, conform crypto.ro, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303