REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
23.3° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

ANGAJĂRI în MASĂ la studiourile de VIDEOCHAT

ANGAJĂRI în MASĂ la studiourile de VIDEOCHAT

Replica API 1 ianuarie 2021 | 00:00 4692

Studiourile de videochat din Constanța caută în disperare tinere dornice să-și etaleze formele și să încaseze „bani frumoși” și cinstiți. Se pare că aceștia le ademenesc cu cele mai bune și sigure condiții de muncă.

Mii de angajaţi au fost lăsați acasă, fie să muncească, fie să intre în șomaj tehnic, fie pur și simplu demiși, ca urmare a măsurilor luate de România pentru a combate epidemia de coronavirus. Cu toate acestea, sunt angajatori în Constanța care fac recrutări fie că este vorba despre un loc de muncă care poate fi făcut de acasă, fie de la sediul firmei și pun la bătaie salarii destul de mari, chiar dacă este pandemie.

Un studio de videochat oferă 30.000 lei pe lună?

Un caz concret îl reprezintă studiourile de videochat. Acestea angajează în permanență fete pentru posturi precum „modele”, „entertainer” sau „online influencer”. Firmele de videochat din Constanța au anunțuri care mai de care mai atractive, în care fetele mai „slabe de înger” sau cele ce sunt în goană după bani ar pica imediat. Condiții de mucă „excepționale” și un salariu extrem de motivant sunt primele lucruri care sar în atenția tinerelor.

Trebuie „doar să zâmbești”

În anuțurile postate pe diverse platforme, reprezentanții firmelor își ademenesc „prada” prezentând postul pe care îl oferă ca fiind o nimica toată… ‘tu doar stai în pat și zâmbești’. „Cauți un job cu încasări lunare cu mult peste media salariilor din România? Videochat Non-Adult Glamour, ce job poate fi mai relaxant decât să stai toată ziua întinsă în pat și să zâmbești? Suport 24/7, ședinte foto/video profesionale, make-up pe fiecare tură, ajutor necondiționat din partea studioului, contract legal de muncă, servicii de curațenie la intrare și la ieșire din tură asigurate 24/7. 1000 mp, 5 nivele, 12 camere de lucru individuale, fiecare cameră de lucru fiind mai mare de 3-4 ori ca în oricare alt studio din Constanța. Incasări zilnice cuprinse între 100$ - 3.000$, ieși din criză și scapă de griji cu un job stabil și sigur. Lunar se pot câștiga 5.000 lei – 30.000 lei/lună”, este anunțul de rectutare al studioului.

Angajatorii nu mai cer experiență

Un alt fapt ce poate fi observat este acela că foarte mulți angajatori menționează în anunțul postat faptul că „experiența nu este necesară”, pe când, înaintea acestei epidemii, foarte rar întâlneai această propoziție. Este posibil ca angajatorii să fie atât de dispuși și permisivi încât să angajeze persoane fără experiență? Este foarte posibil. Cu toate că, experiența este foarte greu de căpătat, angajatorii par să ofere înțelegere în această perioadă și să accepte să formeze oameni de la 0.

Salon de videochat, paravan pentru prostituție?

Conform surselor noastre și datelor din anchete, de multe ori sub acest paravan de salon de videochat funcționează și alte „afaceri”, referindu-ne aici la prostituție.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai si unde sa munceasca tinerele in ziua de azi?
2
0
Stila face
1
0
Ne am obisnuit deja ca raplica ne aduce doar clickbaituri si informatii eronate fara investigatii facute. Sunt manager la studio20 Constanta si va invit oricand sa veniti la studio pentru un reportaj obiectiv cu fapte. Nu jurnalism subiectiv, si sub nicio forma reclama. Doar sa aveti pe cineva care este un jurnalist adevarat, care transmite informatii si nu parerea personala. Asta e jobul vostru, poate ati uitat.
2
1
,,Motorul" economiei romanesti!Societatea e plina de coarde si labagii! Daca nu ar fi cerere pt. asa ceva,industria asta s-ar prabusi repede, daca nu ar fi drogati ,n-ar mai exista droguri,se satisfac niste cereri ale pietei!
4
0
panaramele tarii romanesti...de la aceste panarame veti primi viitoarele pensii..cand...nimeni..dar nimeni nu munceste ia aceasta tara...la ce va asteptati???de aici veti avea...PENSII SPECIALE...
3
1
la cate coarde sunt in romania ma mir ca nu vedem numai mercedesuri pe strada
2
0
Ma fut in cur
3
1
cam 5 miliarde de fiinte umane sunt femei. mai mult de jumatate din ele isi baga online tot felul de obiecte intre picioare. Si toate se plang ca sunt singure si ca barbatii sunt niste porci, visand la fat frumos pana la primul cocalar cu bani. Si vor sa fie respectate, tratate preferential, influensarite cu plastic in ele mai mult decat intr o gonflabila, asta e ceea ce traim. Si nu stiu cum toate astea care nu au nimic decat cur si tate si alea false, cred in dumnezeu astaptand minunea si pozand in fecioare. E ok sa faci ce vrei cu corpul tau, dar nu ne phute la creier ca vrei respect.
11
3
Ce cariera are o videochatista dupa 40 ?
3
0
Put a hazna cu tot kg de parfum pe care-l folpsesc desi au bani multi proveniti din munca parazitara aspect de gunoi
4
0
daca studiourile incaseaza o gramada de bani si statul o ia in gura....desfintati site urile astea
9
2
esti prost facut gramada. saloanele de videochat exista de prin 2002 cu trafic routat prin tari straine. fetele nu trebuie sa se arda cu nimeni, doar sa se joace singure la camera, e o situatie win-win atat pentru fete cat si pentru patron. o fata poate ajunge cu usurinta la 30000 pe luna, depinde daca e si smart, nu numai frumoasa. profitul patronului e 3x-5x fata de cat produce ea. nu trb sa fii ceafa groasa ca sa ai studio de videochat. legislatia din ro e praf sau nu s-a vrut a se reglementa prin caen asta ca sa poata impozita corespunzator, si crede ma, e super usor sa speli banii.
11
3
In sfarsit o.industrie care o sa mearga in tara asta Sa vezi acum incasari la buget.Romania va fi tigrul economic al Europei
19
0
Saloanele de videochat si saloanele de masaj erotic sunt MOSTENITE dela adminstratia PSD ,Nicusor ,Mazare si Fagadau.Constanta a ajuns ultimul oras din estul Romaniei.Cefele groase ,investitorii da cacat au au jefuit orasul asta aproape 30 de ani.Investitii zero.
3
9
Ng,ng,vleau si io,vleau si io pana termin banii!
0
0
ce sa faca coardele,doar nu o sa munceasca?totul costa bani,asa ca pun izda la munca,de aia o au...
16
1
Ce poate fi mai usor decat sa deschizi picioarele in fata barbatilor !
17
0
Fabrici de viitoare curve.
19
0
marfa pt deveselu.
13
4
Dastia cu burta si dotari normale merg ? Sau numai supraveghetori la magazine ?
11
0
A dat liberul arbitru, barbatii cu fuste se ard in fund, femeile frumoase sunt dorite la cocalari la un sex moka, daca se poate pentru restul vietii, fiecare face ce doreste cu organul genital, fatelor, nu dati gratis ca ple gasesti la orce colt de strada
8
9

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620